Üzletberendezések, polcrendszerek, kerékpárok a gyártótól

innova.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1975 óta foglalkozik üzletberendezés, valamint kiegészítőinek gyártásával. Több éves fejlesztő munka eredménye az a polcrendszer, mely egyaránt alkalmas kisebb méretű boltok valamint diszkont áruházak berendezésére.

A cég 1990-től kft formában működik. Telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglalkoztatunk, a fémiparban, a faiparban, és e két területhez kapcsolódó felületkezelő szakmában. Fő tevékenységeink közül kiemelendő a különböző üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult gyártása belföldre és külföldre, valamint kerékpár vázak és kiegészítők készítése.

Portfólió

Üzletberendezés, pult, eladópult, polcrendszer, és szekrény azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az ön által készített vagy forgalmazott termékekkel.

Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen minőségű és kinézetű pult, eladópult, faliállvány, polcrendszer, vagy éppenséggel szekrény kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer pedig a termék iránt.

Fő tevékenységünk ezen berendezések gyártása és forgalmazása mind belföldön mind külföldön egyaránt. Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk üzletberendezés, vagy más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.

A gyártott üzletberendezés modul elemekből épül fel, melyet a vevő igénye szerint a raktárkészletünkből tudunk összeállítani. Kérésre a helyszínre szállítjuk, összeszereljük, így az üzletberendezés gyorsan, könnyen kerül rendeltetési helyére.

Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.

Várjuk bel- és külföldi megrendelők, kooperációs üzleti partnerek jelentkezéseit

A többfajta üzletberendezés magyarországi forgalmazását üzletberendezés viszonteladók is segítik országosan.

A fotóknál megtekinthetők termékeink (üzletberendezés, eladópult, faliállvány, polcrendszer), melyek reprezentálják cégünk gyártmány palettáját. Hasonló témakörben más megrendelők jelentkezését is várjuk.

Vállalkozásunk 2004-ben vezette be az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert, ami szintén azt célozza, hogy az általunk készített üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult kiváló minőségben álljon partnereink rendelkezésére.

Fotók: Üzletberendezés – Polcrendszer – Faliállvány – Eladópult

This slideshow requires JavaScript.

További információ az Intercontact-tól kérhető

csik

75d5c-interenergy

Üzlet – Tudomány – Innováció

Friss hírek – Aktualitások – Újdonságok

https://intercontactnews.com

cropped-c682a-ship6

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

THANK YOU FOR VIEWING!

Leave a comment