Tíz szabály a rezgésszint emelésére | A karma törvényei

3cba8-dalai252c

A rezgésszinted emelésével bármit elérhetsz az életben, amit csak akarsz

Az alacsony rezgésszintű ember sebezhető, semmire sem képes, állandó elégedetlenség és csalódottság érzésével él. Ha elég felelősségteljes vagy, és jobbá akarod változtatni az életedet, akkor be kell tartanod a 10 aranyszabály végrehajtását, ami segít emelni a saját rezgésszintedet.

ava1

Vedd kezedbe az irányítást a gondolataid felett.
Mindennapi gondolataink teremtik a valóságunkat. Nem arról van szó, hogy követned kell minden gondolatot, ami a fejedben fut. Ez megőrjíthet. Csak abba kell hagynod, hogy teljesen kikapcsold a negatív gondolatokat. Elsőre lehetetlennek fog tűnni számodra a feladat. De idővel rájössz, hogy ez nem is olyan bonyolult, és arra fogod edzeni az elméd, hogy szűrd ki a saját gondolataidat. Tanuld meg, hogy ne a problémát lásd, hanem a megoldási módokat. Minél többet gondolsz a jóra, annál jobban emeled a rezgésedet.

Csak arról beszélj, amit akarsz!
Nagyon gyakran személyes problémákkal küzdő emberek, amikor találkoznak egy szerelmes párral, sóhajtoznak, és azt mondják: “Nos, van, aki szerencsés, de én nem. ” Állj! Így teszed rosszabbá a dolgokat, és ezért csak a rezgésedet csökkented. Legközelebb mondjatok olyat, hogy “Örülök ennek a párnak, és biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben én is találkozom a sorsommal. ” Ugyanez alkalmazható a pénzre is – nem kell minden ismerősödnek elmondanod a pénzügyi problémáidat, csak feleslegessé teszed őket, a már nehéz helyzetben. Tanulj meg jólétről, pénzről és boldogságról beszélni – hagyd abba a kudarcaid újbóli elmesélését.

Válaszd ki a kommunikációs körödet!
Próbálj meg nem érintkezni pesszimista és negatív gondolkodású emberekkel, általában ez az emberkategória nagyon alacsony rezgésű, és ez csak árthat neked.

Próbálj meg legalább egy ideig nem gondolkodni és töprengeni.
Ez a legjobb, ha a természetben vagy valahol a város egy távoli helyén történik. Koncentrálj a csendre és a békére. Ez a legjobb módja annak, hogy kitisztítsd a tudatosságod és emeld a saját rezgésedet. Ha nagyon elfoglalt ember vagy, és nem engedhetsz meg magadnak egyhamar egy kis szünetet, akkor hallgass egy kis nyugis pihentető zenét.

Kommunikálj hasonló gondolkodású emberekkel!
Tölts több időt olyan emberekkel, akik közös érdeklődési köreid és hobbijaid. Ha eldöntötted, hogy író leszel, akkor iratkozz fel egy irodalmi klubba. Hidd el, hogy így nem csak a mesterségedet csiszolod, hanem a rezgésedet is jelentősen emeled. Tudományosan bizonyított, hogy a hasonló gondolkodású emberekkel való kommunikáció átlagosan 5 évvel hosszabbítja meg az életet.

Adj minél többet!
Bármi is van a birtokodban – pénz, idő vagy egyszerűen csak amit már rég nem használsz. Ha adunk, kétszer annyit kapunk. Segíts másoknak, hogy visszasegítsenek.

Úgy bánj az emberekkel, ahogy szeretnék, hogy velük bánjanak!
Mielőtt dühös leszel és sértegetsz valakit, gondold át, hogy megéri-e. Vannak idők, amikor könnyebb és jobb megbocsátani. Minél könnyedebben és jobban bánsz másokkal, annál jobb emberekkel fogsz találkozni az életedben.

Próbálj minél kevesebb tévét nézni!
A helyzet az, hogy a média egyre inkább a negatívum forrásává válik. Minél többet hallgatsz és nézel fájdalomról, bántalmazásról és szegénységről szóló műsorokat, annál inkább csökkented a saját rezgésedet. A tudatalattid hozzászokik a negatív gondolatokhoz, és mágnesként kezdi vonzani az életedbe.

Ne felejts el optimistának lenni!
Ez bizonyulhat számodra a legnehezebbnek – nehéz pozitívnak maradni, amikor körülötted minden szétesik, és semmi sem működik, de bármilyen paradox, az ilyen pillanatokban kell pozitív hozzáállást tartanod. Amikor nevetsz és könnyedén veszed a helyzetet, a rezgésed élesen növekszik, és minél magasabb, annál gyorsabban múlnak el a problémáid. A pozitív gondolatok vonzzák a jó és kellemes embereket, a kellemes kommunikáció pedig garancia a jókedvre.

A hangulat!
Ez a legfontosabb szabály, ami segít mindig magas szinten tartani a saját rezgésedet. A hangulatod a múltbeli gondolatok tükröződése. Állj meg és kezdj el pozitívan gondolkodni azzal, hogy tudatosan megváltoztatod a hangulatod Minél jobban érzed magad, annál érdekesebb és boldogabb élet bontakozik ki előtted.

virág

A Rezgés Törvénye

 Minden mozgásban van, semmi sem áll, minden rezeg. Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja.

”A megnyilvánulásban semmi sem mozdulatlan”.

Ma már a modern tudomány is megerősíti az Ókori Egyiptom és kelet bölcseinek állítását, az egész Makrokozmoszban minden rezgés, e rezgések pedig különböző, rezgésszám tartományokban nyilvánulnak meg. A rezgés törvénye azt tanítja nekünk, hogy minden mozog, semmi sem mozdulatlan.

A matematikusok megerősítették, hogy minden, ami Világegyetemben létezik, tulajdonképp az állóhullámok formájában megnyilvánuló energiák által létezik. Így az anyag, az energia, a lélek az értelem és a spiritualitás különböző megnyilvánulásait létrehozó differenciálódás magyarázatot nyer, mindezek nem különböznek egymástól semmi másban, mint rezgéseik frekvenciájában, vagyis mindezek csak különböző rezgés szinten rezgő energiák.

mirage.

Minél magasabb a rezgés frekvenciaszintje, annál magasabb az illető lény vagy állapot szellemi szintje is.

Bármi, ami a megnyilvánulásban létezik, jól meghatározható frekvenciaszinten rezeg, mozog. Minden, ami a makrokozmoszban létezik, meghatározott ütem szerint rezeg. Még egy számunkra mozdulatlannak tűnő dolog, mint például egy darab kő is, valójában adott frekvenciaszinten rezeg. Ezeket a fizikai világ megnyilvánulásaira vonatkozó elveket alkalmazhatjuk a lelki élet területén is, hiszen a gondolatok, a lelkiállapotok, az akarat tulajdonképp mind-mind energetikai állapotok, rezgések melyeket kisugárzunk magunkból és amelyek kisebb-nagyobb hatást gyakorolnak a környezetünkre.

A telepátia, a szuggesztió, a szubtilis hatások az intelligens ember számára szintén ennek az alapvető isteni törvénynek a megnyilvánulásait jelentik. A rezgés törvényének mély, valódi megismerése és rendszeres alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy beavatkozzunk a megnyilvánulás alacsonyabb szintjeibe, elsősorban a fizikai világba, hogy ez által saját akaratunk szerint formáljuk környezetünket. Tudatunk rezgésének emelésével olyan erőket és képességeket ébresztünk magunkban, amelyek létezéséről korábban tudomásunk sem volt. A szó szoros értelmében “felébresztjük” az emberben rejlő jót, ekképpen mi magunk válunk “gyógyszerré” a többiek számára és áldássá az egész világ számára.

A tudósok energiának hívják azt, ami rezeg, a metafizikusok szellemnek, a hívők pedig Istennek. Voltaképpen mindegy, milyen néven nevezzük ezt a valóságot, amely létezik, és rezgésfrekvenciája határozza meg a manifesztáció formáját, amely végeredményben mindig az egyetlen erő kifejeződése. Minden dallamnak, kimondott hangnak, leírt jelnek vagy szimbólumnak megvan a maga sajátságos rezgése. Ugyanígy eszközeinknek, ruházatunknak, bútorainknak, házunknak és környezetünknek is saját, csak rá jellemző rezgése van.

Ezek a rezgések sokkal erősebben befolyásolják az ember rezgéseit mint gondolnánk. A szellemi fejlődés egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám, s ezt nagyban segíti a tudatosan kialakított harmonikus környezet.

Kineziológiai kísérletek, mérések és bekalibrálások alapján létrehoztak egy táblázatot amely 1-től 1000-ig tükrözi a tudat állapotát a rezgésszámának a függvényében, ahol az egyes az emberi lét legalacsonyabb fokát jelöli, az ezres pedig a Krisztusi tudat szintjét. Az alacsony szintű rezgéstartományban az ember nagyon kevés életenergiával rendelkezik, ezért akaratlanul is elvonja környezetéből (energia vámpír), vagy jobb híján a Földanyától.

A 200-as szinten éri el az energiakiegyenlítődés állapotát, már nem von el a környezetéből, de nem is ad.

Ezután a 200-as szint fölött, amint rezgésszintünk emelkedni kezd csodálatos dolgot tapasztalunk, az energiaszint exponenciális függvénye a rezgésszintnek.

Olyanokká válunk mint egy-egy sugárzó antenna, amely jótékony életenergiával árasztja el környezetét. Egy néhány példa az alacsony fokozatok szemléltetésére: 20-szégyen, 30-bűntudat, 50-fásultság, 75-bánat, 100-félelem, 125-vágyakozás, 150-harag, 175-büszkeség, 200-bátorság. Itt kezdődik a felfedezés, az eredmények, az állhatatosság és az elszántság zónája. Az alacsonyabb energiaszintekről a világ reménytelen, szomorú, ijesztő vagy frusztrációkat okozó helynek tűnik, a bátorság szintjéről azonban az élet már izgalmas, kihívásokkal teli és serkentő jelenség.

A bátorság az új dolgok kipróbálásának és az élet viszontagságaival való szembeszállásnak a hajlandóságát jelenti.

simu2

A magasabb rezgésszintek

250 – Pártatlanság.
Már nincs ítélet mások iránt.
310 – Hajlandóság.
A hajlandóság azt jelenti, hogy az illető leküzdötte az élettel szembeni ellenállását, és elkötelezetté vált a részvétel iránt.
350 – Elfogadás.
Ezen a tudati szinten jelentős átalakulás megy végbe, amint az egyén megérti: ő maga a forrása és egyben teremtője is élete létélményének.
400 – Ésszerűség.
Racionalitás – az elvont fogalmak egyre fontosabbakká válnak – képes nagy mennyiségű és bonyolultságú adat kezelésére, gyors és helyes döntések meghozatalára, a kapcsolatok, a fokozatok és a finom különbségek részletekbe menő megértésére és a jelképek alkalmazására.
500 – Szeretet.
A szeretet létállapot: a világhoz való viszonyulás megbocsátó, gondoskodó és támogató módja. A szeretet nem intellektuális jellegű, nem az elméből fakad, hanem a szívből sugárzik. Indítékai tisztaságának köszönhetően képes arra, hogy másokat felemeljen, és nagy dolgokat vigyen véghez.
540 – Öröm.
Ahogy a szeretet mindinkább feltétel nélkülivé válik, azt egyre inkább belső örömként élik meg, ami minden tevékenységben állandóan jelen van, a lét minden pillanatából folyamatosan fakad, s nem külső forrásból származik.
600 – Béke.
Önmegvalósítás, rendkívül ritka, tízmillió emberből csak egy éri el.
700 és 1000 közötti állapotok.
A megvilágosodás állapotai.

A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint és az életet félelem és fájdalom uralja. A fejlett tudat sokat tanult, fokozatosan növelte rezgési frekvenciáját, életerejét. Megtanulta tisztelni a többi embert, nem hibáztatni őket, békében és harmóniában élni velük.

Mivel több igazolt tudás van a birtokában, nemcsak megérti a szeretet jelentését, hanem annak frekvenciáján is éli az életét, hisz már világossá vált számára, hogy csak a szeretet révén válhat szuper-lénnyé az ember. A szeretet semleges, nincsen polaritása, nagyon magas frekvencián rezeg, energiájának nincsen tömege, és olyan spirituális és mentális szinten van, ahol létezése a szemlélő akaratától függ.

joejt

Az emberi test rezgés szintjének emelése

Táplálékkal történő rezgésszint emelés.
A rezgésszint emelése több forrásból fakadhat. Sejtjeink abból épülnek fel és abból nyerik energiájukat, amivel táplálkozunk. Aki egészségesen akar táplálkozni, az igyekszik nyers ételekből minél többet bevinni szervezetébe. Nyers étel a zöldség, gyümölcs, olajos magvak és a cukor nélküli aszalványok. Legfontosabb nyers eledel elsősorban a zöldség, ugyanis a zöldség lúgosítja leginkább szervezetünket és igen magas a rezgésszintje. Ezt adja át testünknek.

A gyümölcsök többnyire savasak, de mértékkel nagy szükség van rá, mivel ezek töltik be a tisztító funkciót. Az olajos magvak rengeteg energiát adnak a benne lévő természetes zsírok miatt. Ezek a növények hónapokon át kapcsolatban állnak a természettel, a nap energiáit szintén hosszú ideig szívják magukba és raktározzák. Ezek az ételek nyersen fogyasztva a legmagasabb rezgés számmal rendelkeznek. Télen fogyasszunk aszalt sárgabarackot, szilvát és egyéb cukor nélkül készült aszalt gyümölcsöt, melyek pótolják a nyári energiákat.

Fenti ételek rezgésszintje változó az érettségtől és a frissességtől függően, de míg ezek rezgésszáma akár 100 megahertz is lehet, addig egy bontott csirkéé 5 megahertz. Kiemelkedően magas akár 120-140 megahertz is lehet a rezgésszintje a friss csíráknak, amelyhez bármikor hozzájuthatunk, mivel otthon is kevés időráfordítással elkészíthető.

Meditációval történő rezgésszint emelés.
Aki tud meditálni, annak igen egyszerű ez a feladat, feladvány. Sok szép és gyönyörű képet kell magunk elé vetíteni, pozitív képeket kell vizualizálni. Ezek igen erősen hatnak ránk és mint minden ami pozitív, ez is rezgésszint emelő.

Szeretettel történő rezgésszint emelés.
A legnagyobb rezgésszint emelő a szeretet. A családunkhoz, szomszédunkhoz, munkatársainkhoz és minden ember felé irányuló szeretet a legnagyobb rezgésszint emelő és a legnagyobb földi feladat.

keknegy

És ne felejtsd el sohasem a karma törvényeit – Mindenki azt kapja vissza amit adott, illetve amilyen folyamatot elindított.

Ha mostani életében már nincs rá mód (exit), akkor a következőben, de mindenképpen visszakapja – akár jót akár negatív dolgot indított be.

A következő életében az akkori kortársai, és a környezete nem érti majd például, hogy ez az ártatlan, jó ember aki még a légynek sem ártott, miért járt igy, és bánt vele a sors kegyetlenül. Nos, azért mert az előző életében még hátramaradt negatív dolgai nem rendeződtek a karma törvényei szerint.

A karma ok-okozat, pontosabban az ok és okozat viszonya, kölcsönhatása; a cselekedetek következményeinek törvénye. A jó szándék és a jó cselekedetek hozzájárulnak a jó karmához és a boldogabb újjászületéshez, míg a rossz szándék és a rossz cselekedetek a rossz karmához és a hátrányosabb újjászületéshez járulnak hozzá.  A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata.

A karma tágabb értelemben cselekedet, tett, mű. Minden tényezőre vonatkozik, ami a világban történik, és következménnyel jár. Minden aktivitás (azaz ok) okozatot szül, és minden ok előzőleg létrejött okozatból eredeztethető. Így jön létre az ok-okozati összefüggések végtelen hálózata. A karma nem jutalom vagy büntetés, hanem a következményeket kiváltó szigorú törvény.

A karma törvényei

inga

A legfelső törvény.
Ki mint vet, úgy arat, de úgy is ismerik, mint az ok-okozat törvénye. Ha boldogságot, szeretetet, békét és barátságot szeretnél kapni, akkor neked is boldognak, szeretetteljesnek, békésnek és barátságosnak kell lenned. Bármit adsz az Univerzumnak, visszakapod.

Az alázat törvénye.
Ahhoz, hogy meg tudj változtatni valamit, el kell fogadnod. Ha úgy tekintünk arra, aki különbözik tőlünk, mintha az ellenségünk lenne, akkor elfelejtünk a saját magasabb szintű létezésünkre koncentrálni.

A teremtés törvénye.
Ha azt akarod, hogy az életed alakuljon, változzon, teremtődjön, akkor neked is részt kell benne venned. Kívülről és belülről is egyek vagyunk az Univerzummal, akármi vesz körül bennünket, kulcsot ad önmagunk jobb megértéséhez. Vedd körül magad azzal, amit szeretnél birtokolni az életben, és légy önmagad!

A növekedés törvénye.
Ha azt szeretnéd, hogy a szellemed növekedjen, akkor neked kell megváltoznod, nem a környezetednek. Bárhova is érsz el, ott a helyed! Csak saját magunkat tudjuk igazán irányítani, ez az egyetlen képesség, amit valóban birtoklunk. Ha megváltozunk, akkor az életünk ehhez az új személyiséghez fog alkalmazkodni.

A felelősség törvénye.
A körülötted lévő világ a belső valóságod tükörképe, vagyis, ami kint, az van bent. Felelősséget kell vállalnod a saját életedért.

Az összefüggés törvénye.
Az Univerzum szerint minden mindennel összefüggésben áll. Mindennek értelme van az életedben, még akkor is, ha épp teljesen jelentéktelennek tűnik. Minden lépes egy következőhöz vezet, ami visz tovább és tovább. Az első és az utolsó lépés is ugyanolyan fontos, mindkettőre szükség van a feladat befejezéséhez. A múlt, a jelen és a jövő összefüggenek egymással.

Az összpontosítás törvénye.
Gondolataid legyenek mindig pozitív töltetűek, egyszerre nem tudsz két dologra ugyanolyan intenzitással gondolni, engedd, hogy a jó győzzön. Mellőzd az olyan alacsonyabb szintű gondolatokat, mint például a harag vagy a kapzsiság

A nagylelkűség törvénye.
Ha valamiről úgy gondolod, hogy igaz, akkor az életed egy pontján tanúskodnod kell majd mellette. Eljön az az idő, amikor gyakorlatba kell ültetned a tanultakat, és ki kell állnod azok mellett, amiben mély meggyőződéssel hiszel.

Az Itt és Most törvénye.
Ha mindig visszatérsz a múltba, akkor soha nem fogsz tudni a jelenben élni. A régi gondolatok és cselekvési minták akadályoznak abban, hogy a jelenben élj, és ez az emberi fejlődésed útját állják. Nem élheted meg az Itt és a Most pillanatát, ha a múltba tekintesz, ha nem tudsz elszakadni attól, ami volt, vagy pont az ellenkezőjét teszed: folyamatosann a jövő miatt aggódsz.

A változás törvénye.
A történelem mindaddig ismétlődik, amíg megtanulod a leckét, és rájössz, hogy min kell változtatnod. Ugyanazokkal a problémákkal, nehéz helyzetekkel-emberekkel fogsz szembesülni egész életedben, mindaddig, amíg nem változtatsz.

A türelem és a jutalom törvénye.
Az igazi boldogságot csak akkor lehet elérni, ha azt teszed, amit kell. Ha türelmesek vagyunk és tudjuk, mit akarunk elérni, akkor előbb vagy utóbb megkapjuk érte a jutalmat.

Az inspiráció és a fontosság törvénye.
Mindenki azt kapja vissza, amit adott. Egy dolognak a valós értéke mindig azt az energiát tükrözi vissza, amit beletettek. Minden személyes hozzájárulás az Egészhez való hozzájárulás. Amit szeretetből viszel az Egészbe, azzal inspirálod az Univerzumot.

fold,

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.
Látogasd meg ezt a további néhány oldalt is! 

gombhetes

at17

Atlantisz és Thoth titkai

A TUDÁS….minden út a bolygón Thothoz vezet….összes földrészen feltűnt…és átadott tudást, alapított civilizációkat, évszázadokon át, több neve volt. Elvégezte a feladatát, majd távozott.

Sok elmélet létezik, amely azt állítja, hogy az atlantisziak megelőzték az összes többi ősi kultúrát, és máshonnan származtak.

Az atlantisziak képezték az alapját az idegenek és önmaguk közötti hibridizációnak, amely a jelenlegi emberi fajt eredményezte. Ez volt az előző civilizáció, amely hatalmas technológiai fejlődést ért el, és amelynek pusztulása az első primitív népek megjelenéséhez vezetett.

Az atlantisziak három kataklizmát éltek át történelmük során: az elsőt 50000 évvel ezelőtt, a másodikat 25000 évvel ezelőtt, a harmadikat pedig kb. 11500 évvel ezelőtt – ez utóbbi pusztította el civilizációjukat. Néhány atlantiszi figyelmeztetésnek tekintette az előző két szerencsétlenséget, amelyek szerint ha nem állnak le a tudósok,  a bűnös fegyveres kísérletezések folytatása civilizációjuk elpusztítását jelenti. Sajnos ezek a ”végítélet hírnökei” kisebbségben voltak, ezért nem hallgattak rájuk.

Elképesztő ahogyan ez a fejlett civilizáció elterjedt, és járt be különböző kontinenseket, –  de a sok ezer éves technológiai fejlődés után mintegy 11500 évvel ezelőtt véget ért létezése is szintén elképesztő. Egy szörnyű bolygókatasztrófa következtében, amely megváltoztatta a Föld arculatát, az atlantiszi birodalom gyakorlatilag egyetlen nap alatt eltűnt, és a Föld nagy része is víz alá került.

Információ: Atlantisz és Thoth titkai 

dim4

Memoria ancestral universală AKASHA • Dr Teodor Vasile

AKASHA ÉS AZ UNIVERZUM TUDÁSA

Az Akasháról kevés embernek van tudomása a Föld nevű bolygón. Azonban azok közül is akik hallottak már róla, még kevesebb az olyan ember, aki ismeri és megérti (valamelyest) ennek a csodálatos rendszernek a felépítését és működését, és oda be is tud jutni. És ez nem véletlenül van így, és érthetővé válik ha visszatekintünk az elmúlt időszakokra.

Az ismeretlenség oka a materializmussal járó ateizmus, mely kijelenti az anyagelvű elméletekben hogy a lelki-szellemi jelenség nem különül el a fizikaitól: minden mentális állapot, tulajdonság, folyamat és működés elvben azonos valamely fizikai állapottal, tulajdonsággal, folyamattal. Azonban ez nem így van már a 3D világban sem, a további magasabb létformákról 4D és 5D világok már nem is beszélve.

Eddig a csak anyagban gondolkozó – és ráadásul évezredeken át 2 dimenzióban – síkban tervező – ( papír, vonalzó, ceruza ) emberiség most nagy szintugrás előtt áll. Nemsokára megjelenik és mindenki által elérhető lesz a 3D hologram rendszer a hétköznapi életben ( oktatás – tudomány – ipar – kereskedelem – egészségügy – művészetek, stb. ) Teljesen komplett, nagy rendszereket lehet majd háromdimenziós formában tervezni, és ez nagy mértékben megváltoztatja majd a következő generáció gondolkodását, és tudati szintjét.

Remélhetőleg közülük már nagyon sokan fogják ismerni és tudni majd, hogy az Akasha-krónika rendszeréből hogyan kell tudáshoz jutni, azt feldolgozni, eltárolni, megőrizni, visszakeresni, tovább adni, felhasználni az emberiség boldogulására.

Aki a Krónikát olvasni akarja, tudnia kell, hogy nem kell az egészet látnia. Oldalanként, létsíkonként van benne lejegyezve az adott létsíkra vonatkozó összes adat történelmi és érzelmi vonatkozásban is. Ki lehet benne keresni minden adott bolygót, galaxist, ahonnan az információt meg szeretnénk kapni.

Az egész Krónika egy érdekes folyamat része. Nem csupán könyv formájában létezik, vagyis, aki már belenézett valószínűleg tapasztalta, hogy a lapok nem síkban vannak. Annyira sok az információ, hogy amikor keresgél benne valaki, mintha elnyelné az adott lap. Körülötte fénygömbök vannak mindenfelé a térben. Ezek a fénygömbök tartalmaznak információkat. Lehet csak nézelődni, át lehet élni bizonyos érzelmeket, és persze lehet konkrét dolgokat is keresni. Ilyenkor fontos, hogy nagyon pontosan tegyük fel a kérdést.

Az információ, a tudás az egyik legfontosabb dolog a teremtésben. Ezen rövid bevezetés után most pedig lássuk, mi is az Akasha.

Információ: AKASHA ÉS AZ UNIVERZUM TUDÁSA

ava6

ava7

Avatar – ne keresd, már régóta itt van a szemed előtt ezen a bolygón is.

Alapvetően sokféle kommunikáció létezik a növényeknél: – föld alatt – föld felett (hangok, illatok, rezgések) – morfogenetikus mező.

Egy talpalatnyi föld alatt több száz kilométernyi gombafonalhálózat lapul. Ahol az apró, láthatatlan gyökérsejtek és a szintén mikroszkopikus nagyságú fonalak találkoznak, ott megy végbe az információcsere. Ez gyakorlatilag egy erdei föld alatti internet, sőt sokkal több attól, egy avatar.

Sosem gondoltuk volna, de a fák úgy kommunikálnak egymással, mint az emberek:
– ezeken az érzékeny összekötő fonalakon keresztül jelezni tudják a másik számára, ha veszély közeleg,
-tápanyagot tudnak küldeni, ha épp az adott növényt a kiszáradás fenyegeti
-de érzékelni tudják a rokoni kapcsolatokat is egymás között.

A fák beszélgetnek – gyakran óriási távolságokból is. Tudjunk meg többet a fák harmonikus, mégis bonyolult társadalmi életéről, és kezdjük más szemmel nézni a természet világát!

INFORMÁCIÓ ÉS SZUPER VIDEÓ: Avatar – ne keresd, már régóta itt van a szemed előtt ezen a bolygón is

ufo2

future2

A Föld ősi civilizációs történelme – Egy földönkívüli szemszögéből

Több száz millió ember hallott már róla — azonban közülük csak páran tudják a konkrét igazságot.
– Külön ajánljuk szíves figyelmetekbe a cikken belül a 9. fejezetet.
– Valamint a többi fejezet, az összes írás egészében véve
– Nem rövid és könnyű pár soros olvasmány, de mindenképpen érdemes végigolvasni figyelmesen és türelmesen.
– Majd azután elgondolkozni a dolgokon — lesz pár dolog…

Információ: A Föld ősi civilizációs történelme – Egy földönkívüli szemszögéből

ava4

univ

a0033

Idegen Létformák – Időtlen Galaktikus Szupercivilizációk

– Ha a Föld négy és félmilliárd éves létezését 24 órába sűrítenénk, 10.000 év leforgása egyetlen másodperc töredékének felelne meg. Ezt az analógiát követve az idő amit az emberiség eddig a Földön töltött úgy maximum fél percet tenne ki.
– Induljunk el a fenti rövid bevezetés után, és nézzük meg – egyáltalán hogyan lehet elképzelni gondolati síkon – hogy milyenek is lehetnek az olyan ( számunkra időtlen, ősidőktől létező ) idegen létformák amelyek már több százezer, de akár több millió éves szupercivilizációk.
– Nem 24 órából fél perc, hanem több óra. Sok-sok óra, akár 4-5, de akár 10 óra is lehetséges a földi analógiához képest.
– Fél perc aránylik az 5-10 órához, brutális különbség, főleg ha nem lineáris, hanem exponenciális fejlődésben gondolkozunk, mert egy adott technológiai szint elérése után az utóbbi törvényszerű.
– Ha csak a földi robot evolúció – önmagukat fejlesztő és sokszorosító robotok, és a nanotechnológia jövőképét vesszük alapul, már az is megdöbbentő változásokat hoz majd a bolygón még ebben az évszázadban. Amely időtartam a galaktikus idővonalon, mint léptéket tekintve szinte nem is mérhető.

Információ: Idegen Létformák – Időtlen Galaktikus Szupercivilizációk

gömb

futurenegy

ufoido

Időkapu | Múlt – Jövő

Üdvözlet Kedves Látogató!

Most elindulunk egy időutazásra, emberi léptékkel nehezen felfogható időskála lesz amin utazunk. Ahol nem évszázadok, évezredek, hanem 10-30 millió év egy beosztás. Nagy távolságok, méretek és hatalmas erők, csodálatos élőlények, helyszínek, valamit érdekes információk várnak ránk. Térben és időben nagy utat fogunk megtenni a Föld születésétől egészen a távoli jövőig

Információ: Időkapu | Múlt – Jövő

gombhat

cropped-c682a-ship6

NATURE IS BEAUTY
BEAUTY IS NATURE
WE ARE ENGINEERS
BUT WHO ENGINEERED US?

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 THANK YOU FOR VIEWING!

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s