Magyar cég a világpiacon új termékek gyártására befektető társat keres

artici

Magyar cég a világpiacon új termékek gyártására befektető társat keres

Innovatív és technológiai – a kezdő ötletnél előrehaladottabb, üzletileg ígéretes és jelentős piaci potenciállal bíró egészségügyi projektek, melyek egyedülállóak a világpiacon.

innova.

Alap adatok

30 éves szakmai múlttal rendelkező főleg mikro orvosi műszereket gyártó cég arculat váltása történelmi jelentőséggel bír a jelen kor orvosi műszereinek gyártásában.

Manufakturális anyacégek és vállalatok gyártástechnológiája arculata messzemenően elmarad a mi technológiánk mögött. A NASA űrkutatási projektjeinél használt technológia a világegyetem térhódítása is nagymértékben ennek a technológiának köszönhető.

Cégem jelen pillanatban is a világ legjobb technológiáját használva megállíthatatlan utat tör maga elé, és mutatja meg a hazai és a világ orvosi műszer gyártóinak a változást.

A változás a jövő emberiség műszerkészletének modern alapja és mérföldköve.

A modern műszergyártás alapköve a cég technológiai előrelépése miatt is letételre kerül.

Az űrkutatás a jövő kutatása, a modernebb civilizáció szüli meg a jobbnál jobb technológiákat. Cégem is használja a jelen kor legmagasabb szintű technológiáját mind azon világszínvonalú termékeink előállításában és gyártásában. Saját innovációnk lépést tart a jelen kor legmodernebb technológiájával és meg is előzi azt, hiszen saját fejlesztéseinkkel ötvözve haladunk előre. Az orvostudomány legmeghatározóbb részévé váltunk, hiszen a gyógyításhoz használt nélkülözhetetlen kézi műszerek családja immár más alapokon van.

Az új alapok új arculatot hoznak és ez csúcstechnológiát mutat a kézi műszerek gyártásában.

Legmodernebb számítógépes saját fejlesztésű szoftverek segítik 0.02 mm pontossággal készült kézi műszereink gyártását. Csúcstechnológiánk alkalmazásakor a gyártási műveletek a sorozat gyártó gépek műszer gyártása során szinte csak 15%-az emberi kéz érintése. A kézi műszereink 80-85% gépsoron történő megmunkálással készül. Napi 24 órában teljes termeléssel bírunk. Nincs figyelmetlenség, nincs emberi mulasztás, folyamatos a termelés.

Világszínvonalú eszközgyártásunk bónuszaként bevezetésre került az egyszer használatos mikro műszerek gyártása. A műszereink gamma sugársterilizálás után kerülnek a műtőkbe. Csíramentesek, sterilek. Mindig élesek, mindig újak és használat után újra hasznosíthatók. Cégem a felhasznált műszereket elszállítja, így nem kerül ki környezeti szennyezésre esetleges égetésre. A műszereinket egy zárt rendszeren belül újrahasznosítjuk, így nem kerül ki a körforgásból.

Az újra hasznosítás során az alapanyagból új egyszer használatos műszerek készülnek. Ezzel a technológiával a környezetszennyezést kizárjuk, illetve a gyártáshoz szükséges alapanyagot biztosítjuk, újrafelhasználjuk.

Az anyagszükséglet veszteségek nélkül rendelkezésünkre áll, mindig körforgásban van folyamatosan ebben a gyártási rendszerben.

innova

Piacelemzés

Életünk során a civilizáció előrehaladásával a környezetvédelmi szempontok egyre szűkösebb határokat mérnek a gyártókkal szemben. A fejlődés viszont nem áll meg.

Az élet egyre modernebb környezetvédelmi megoldásai jelentik a jövő generáció túlélését.

Nem kérdés, hogy termékeink ne kerüljenek be ezek megoldások közzé. Eleve tömeggyártásról van szó, anyagköltség minimális és visszanyert.

A termékünk megjelenésével a műtők felszerelésével robbanásszerűen olvadunk be a modern kor orvostudományi szférájába, hiszen a hazai orvosaink szempontjai szerint fejlesztettük ki a műszerek méreteit, anyagait, stabilitásukat és felhasználhatóságukat. Orvosainknak azt adjuk, amit a mai orvostudomány kér. A legmodernebb csúcstechnológiát.

A műszerek tömeges megjelenése mivel hatalmas számban árasztja el a műtőket egyre kevesebb pénzbe kerül. Nem kérdés az, hogy az ára olyannyira potom ár lesz, hogy minimális költséget jelent. Ezáltal könnyen beépíthető a műtéti költségekbe. A műszereink megjelenése, piacra kerülése után mivel tömegcikkformát ölt, más gyártóknak már nem fogja megérni ugyan ezt gyártani. Tehát a műszereink megjelenése után biztos és stabil piacot tudhatunk magunkénak.

Befektetés – hozam

A gyártáshoz szükséges gépek megvásárlása után a gyártószemélyzet, logisztika kifizetése után hatszoros haszonnal számolunk. A meglévő gépek berendezések és a gyártáshoz szükséges minden kellék megvásárlása után a következő években nem kell gépekre költeni. A hozam halmozódik.

Jelen pillanatban a cég 40%-a megvásárolható, részvényesekre és befektetőkre vár.

Az értékesítésből származó bevételből a profit százalékos részarányban kerül kifizetésre.

További információ erről az üzleti ajánlatról az Intercontact-tól kérhető.

artic

dim4

af5

Artificial Intelligence + Origin of Life Prize, $10 Million

ava6

aidoc1

MOSS Program – Open source technology projects which are responding to the COVID-19 pandemic

dim,

xtc2

Extreme Tech Challenge 2020 | XTC global start-up competition

dim5

Coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, and life after AI…

94c1b-robotkek

gombt

aidoc

BUSINESS – SCIENCE – ENVIRONMENT

planetearth

space4

gal

spacei1

HOW IT WORKS: The International Space Station

mars,

We love ❤️ Earth | We love ❤️ Mars | We love ❤️ Space 

planets,

We love Earth | We love Mars | We love Space 

gömb

planet5

Save the Planet Earth!  Business Opportunity | Innovations & Future Technology

Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies

cropped-c682a-ship6

NATURE IS BEAUTY
BEAUTY IS NATURE
WE ARE ENGINEERS
BUT WHO ENGINEERED US?

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 THANK YOU FOR VIEWING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s