Esztergálás a milliméter ezredrészéig terjedő pontossággal

innova.

MOST EGY OLYAN MAGYAR VÁLLALKOZÁST MUTATUNK BE AHOL A TULAJDONOSOK SZEMÉLYE GARANCIA A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK LEGYÁRTÁSÁRA.

A céget két fémipari szakember alapította Fejér megyében azzal a céllal, hogy helyi, környékbeli és majd akár más országbeli kis-, közép-, nagyvállalkozások és multinacionális cégek beszállítói lehessenek. Ezt lehetővé teszi, hogy több, mint 10 évet töltöttek el ebben a szakmában itthon és külföldön is.

Üzleti filozófiájuk röviden:  “Akkor vagyunk mi is elégedettek, ha a megrendelő is elégedett a kész termékkel amit mi gyártottunk, ezért nekünk a legfontosabb, hogy minőségben és határidőben is megfeleljünk az elvártaknak.”

A KIVÁLÓ MINŐSÉGEN FELÜL A LEGFŐBB ERÉNYÜK:

Megbízhatóság, szavahihetőség (amit akár telefonon is megígérnek arra a megrendelő biztosan számíthat). Vállalt munkájuk mindig gyors, pontos, határidőre kész, profi minőségben.

femharmas

ESZTERGÁLÁS A MILLIMÉTER EZREDRÉSZÉIG TERJEDŐ PONTOSSÁGGAL

Ismerik a megrendelői igényeket és tudják mit jelent az, ha tegnapra kell egy alkatrész. Erre tökéletes a 2019 szeptemberében érkezett DOOSAN LYNX 2100 LYA típusú CNC esztergagépük. A gép rendelkezik programozható szegnyereggel, mind axiális, mind radiális irányítottságú hajtott szerszámtartókkal, Y tengellyel. A gép mikron pontosággal tud dolgozni.

Folyamatosan fejlesztik mérő- és gyártóeszközeiket, építik és ápolják kapcsolataikat. Fontosnak tartják a visszakövethető gyártásellenőrzést, ezért az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő normákat vezették be és sikeresen teljesítették a TÜV Rheinland minőségirányítási rendszerauditját. Hosszabb távú tervük: fejlődés, növekedés.

TECHNOLÓGIA

DOOSAN LYNX 2100 LYA

  • Y tengelyes, hajtott szerszámos CNC eszterga
  • Maximális esztergálható átmérő: 300mm
  • Maximális esztergálható hossz: 510mm
  • Rúdáteresztő képesség: 51mm
fm27
.

REFERENCIA MUNKÁK

.

gombt

További részletes információ az IMN-től kérhető. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

innova
imn23

IMN Business Development  CN – EN – DE – FR – RU – IT – ES – HU

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 THANK YOU FOR VIEWING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s