Csatlakozz az UNICEF Csapat jótékony sportolóihoz a tavasz legnagyobb futóeseményén április 22-23-án!

unicef

Minden gyermeknek joga van az élhető jelenhez és a fenntartható jövőhöz.

unicef4

Az UNICEF a jótékony sportkövetek segítségével élelmet, tiszta ivóvizet, egészségügyi és higiéniás eszközöket, valamint alapvető oktatást biztosít a rászoruló gyermekeknek a világ egészen közeli és távolabbi pontjain egyaránt.

Csatlakozz az UNICEF Csapat jótékony sportolóihoz a tavasz legnagyobb futóeseményén április 22-23-án!        

Kiket várunk?
Legyél akár profi, akár hobbisportoló, ha szívesen tennéd magad próbára, ne habozz, mindenkire vár egy táv! Egyedül vagy csapatoddal együtt is indulhatsz: szeretettel várjuk családtagok, baráti társaságok, egyesületek, iskolai osztályok és munkahelyi csapatok jelentkezését is.

unicef5

Miért futunk?
Minden gyermeknek joga van az élhető jelenhez és a fenntartható jövőhöz. Az UNICEF a jótékony sportkövetek segítségével élelmet, tiszta ivóvizet, egészségügyi és higiéniás eszközöket, valamint alapvető oktatást biztosít a rászoruló gyermekeknek a világ egészen közeli és távolabbi pontjain egyaránt.

Hol segítünk?
Futásoddal többek között ezeket az ügyeket is támogathatod!

unicef1

Kelet-Afrikában

A világ számos országában gyermekek milliói szenvednek az aszályok, az egyenetlen csapadékmennyiség és a szélsőséges időjárás miatt. Az éghajlatváltozás által leginkább sújtott területek közé tartoznak Kelet-Afrika országai: Etiópia, Kenya és Szomália. Az UNICEF évtizedek óta dolgozik a válságövezetekben: napenergiával, kútfúrással, víztisztítással és élelmezési programokkal segít.

unicef2

Törökországban és Szíriában

2023. február 6-án 7,8 tizedes erősségű földrengés rázta meg Szíriát és Törökországot. Az UNICEF jelen van a katasztrófa sújtotta térségben, és küzd a gyerekek biztonságáért. Orvosi ellátást és egészségügyi felszerelést biztosít, meleg ruhát és takarókat oszt szét, valamint élelmiszert, biztonságos ivóvizet és pszichológiai elsősegélyt nyújt a gyermekeknek.

unicef3

Ukrajnában és más háborús övezetekben

A vészhelyzetek és fegyveres konfliktusok különösen nagy veszélynek teszik ki a gyerekeket. Az UNICEF segíti a támadás alatt álló területeken élők túlélését, a földalatti bunkerekben meghúzódó családok alapvető ellátását, az egészségügyi csapatok életmentő és rehabilitációs munkáját és az otthonuktól megfosztott gyerekek új környezetbe való beilleszkedését.

unicef5

Csatlakozz az UNICEF-hez ! Légy közösségünk tagja, és éld át a segítségnyújtás örömét!

További információ: UNICEF.HU

unicef6

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.
Látogasd meg ezt a további néhány oldalt is! 

dim4

enel

The mission of Enel X is to provide innovative technological solutions to help businesses, cities and people around the world to create New Value by changing the paradigms of the energy industry.

Enel X – Technologies for renewable generation

fold

planet5

Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies

Save the Planet Earth! Innovations & Future Technology

fold

terkepshark2

The OCEARCH an collaborative, inclusive and open-sourced project to geared to helping scientists collect previously unattainable data on animal movements from deep in the world’s oceans.

Track sharks, whales, turtles, seals, dolphins, alligators

fold

cropped-c682a-ship6

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 THANK YOU FOR VIEWING!d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s