Több évtizede működő fémipari cég modern gépparkkal, megrendelői körrel eladó

fem7

Több évtizede működő fémipari cég modern gépparkkal, megrendelői körrel eladó a tulajdonos nyugdíjba menetele miatt.

A cég 80%-ban külföldre gyárt. Eladási ár: 2 milliárd forint. Kiváló befektetési és piacszerzési lehetőség!

Alap információk:

Fő profilja a CNC lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, stancolás. Egyedi lakatosipari termékeket, lemezkonstrukciókat is készítenek acéllemezből, rozsdamentes alapanyagból, alumíniumból.

Piacok: főként Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia felé exportál, kb. 110 főt foglalkoztat. ISO 9001 minőségbiztosítással, és kiváló referenciákkal rendelkezik.

Termelés: acél, rozsdamentes, alumínium, réz megmunkálás – három gyártói telephelyen.

Géppark:
– Lézer: Trumpf, Fiber Plus megmunkálók, lemezvágók
– Présgépek: Excenterprések 10 – 75 tonna, Hidraulikus présgép 160 tonna
– CNC lemezmegmunkáló és hajlító gépek: Atlantic, Trumpf, EHT,  Amada
– Hegesztőgépek:  Ponthegesztő gépek, MIG – MAG védőgázos hegesztőgépek, REHM, FANUC hegesztő robot
–  Porszóró berendezés: Komplett porszóró berendezés zsírtalanító egységekkel együtt, Kamrás sörétező berendezés

Lemezvastagság:
– Lézervágás 2D, 3D — ST minőség 25 mm  — Rozsdamentes anyag 20 mm — Alumínium lemez 15 mm
– Élhajlítás, nyomóerő: 40-260 tonna, hajlítható hossz: 3,6 m
– Stancolás 10 mm-es lemezvastagságig

Porszórásos és oldószeres festési munkákat is vállalnak, nemrég bővítették a festő sorukat egy korszerű nano-technológiás felület előkészítő sorral.

A cégre korrekt üzleti működés, folyamatos minőségi termékgyártás jellemző évtizedek óta. A tulajdonos minden nyereséget visszaforgat. A rendelkezésre álló géppark rendkívül fejlett és folyamatosan fejlődik.

A KIVÁLÓ MINŐSÉGEN FELÜL A LEGFŐBB ERÉNYÜK:

Megbízhatóság, szavahihetőség (amit akár telefonon is megígérnek arra a megrendelő biztosan számíthat). Vállalt munkájuk mindig gyors, pontos, határidőre kész, profi minőségben.

Eladás oka: a tulajdonos nyugdíjba szeretne vonulni, céget, a teljes ügyfélkört, piacokat, a megrendelés állománnyal együtt átadja.

Eladási ár: 2 milliárd forint.

zskerd

A sikertelen emberek kérdése: “Mennyibe kerül ez nekem?”

A sikeres emberek kérdése: “Mennyit fog ez nekem profitálni?”

További információ az Intercontact-tól kérhető, minden ajánlatot anonim módon kezelünk mind az eladói, mind a vevői oldalról egyaránt. Szolgáltatásainkat, hirdetési és közvetítési rendszereinket folyamatosan fejlesztjük 1990-től.

sale

TOP Befektetési Lehetőségek

femal

Fémipari munkák. Gyártó cégeket, fém és építőipari technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

fémeskor1

Alvállalkozó közvetítés országosan

viz

Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

hatter

Valósítson meg innovációs projekteket!

A jövő, ami a világ fejlettebb részén már a jelen: — robotika – automatika

A Kobotok | Új technológiák amelyek teljesen átalakítják a gyártást a bolygón | III. Ipari Forradalom

Jól látod, és olvasod – nem elírás történt… a Kobotok hamarosan elfoglalják az őket megillető helyüket a világban.

A Kobotok | Új technológiák amelyek teljesen átalakítják a gyártást a bolygón

2033 Üdvözlet a jövőből | A 3D nyomtatás új korszakot nyit az építőiparban

apis2.

Ezt a házat például rendkívül olcsón és gyorsan húzták fel, mindössze 10 ezer dollár, kb. 3 millió Ft volt a költsége, ráadásul a legnagyobb oroszországi téli hideg közepette húzták fel 24 óra alatt.

A ház mérete 38 m2, betonból készült teljes mértékben és akár 175 évig is kitart.

Az egyik legnagyobb jelentőségű új alkalmazási terület a 3D nyomtatásban az építőipar lesz, melynek fejlődése a Hold és a Mars programok miatt most amúgy is rendkívüli mértékben fog gyorsulni. A változás nem csak az építőiparban, hanem a gazdaság más területein is nagyfokú lesz az egész bolygón.

A Marson is hasonló módszert kell majd alkalmazni, ráadásul csak az ott található anyagokból, azokat felhasználva van lehetőség az első ütemben ott építeni bázisokat.

2033 Üdvözlet a jövőből | A 3D nyomtatás új korszakot nyit az építőiparban

block6

block2jpg

Hogyan fogja átalakítani a blockchain technológia a világot

robotgy

Tisztelt Látogatónk!

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek. A blog tartalmát folyamatosan hetente frissítjük az indítása óta.

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 30 éve, három évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen  a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

Több évtizedes projektmegvalósító múlttal folyamatosan keresünk projektötleteket, amelyek a Közép- és Kelet-Európa térségében lévő piacokon versenyképes termékeket képesek létrehozni és a projekt maga is versenyképes termékké válik. Különös tekintettel keresünk olyan projekteket, amelyek tudás alapú innovációt tartalmaznak.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában.

A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében. Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás)  szintén segítséget nyújtunk.

Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével.

Az itt olvasható bel- és külföldi nemzetközi ajánlatok, projektek, üzleti lehetőségek csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének.

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen megtekinthetők irodánkban.

Szíves figyelmébe ajánljuk tehát az Intercontact üzleti, partnerkereső ajánlatait, amennyiben biztos és folyamatos munkát szeretne biztosítani saját cége számára!  További információ a weboldalunkon található. www.intercontact.hu

intercontactltd.

fold

Business Development – Innovations & Future Technology

kobot4

dim4

Coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, etc. after the AI…

94c1b-robotkek

gombt

merc2

Humán és mesterséges intelligencia összekapcsolása – Mercedes Vision AVTR

merc6

Ez az autó szinte él

Az autó úgy viselkedik, mint egy szimbiotikus organizmus, amely reagál az utasokra és a külvilágra egyaránt, szinte olvas a gondolatainkban.

Amint a sofőr a tenyerét a multifunkcionális érintőképernyős vezérlőre helyezi, a jármű és az ember eggyé válnak. Az autó a tulajdonosát a szívverése és a légzése alapján felismeri.

Az önvezető járműnek nincs sem kormánykereke, sem pedáljai, kapott helyettük viszont egy széles érintőképernyőt, amely mintha az egész műszerfalat betöltené. A legkülönösebb azonban a kocsi indítása. Az AVTR a vezetővel biometrikus kapcsolatot létesít, és a tenyerére vetíti ki a menüválasztást.

A sofőr ezután felemelt tenyérrel kiválasztja a kivetített ikonok közül a számára megfelelőt, összeszorítja az öklét, mire a kocsi útnak indul.

merc8

Információ:  Humán és mesterséges intelligencia összekapcsolása – Mercedes Vision AVTR

gömb

robotcs

Robot evolúció, önmagukat fejlesztő és sokszorosító robotok

A vírusok ezt teszik. A férgek, emlősök, rovarok is. Minden élő dolog a földön ismétlődik, szaporodik. A robotok nem teszik meg: a gépek merevek és nem érdekeltek a reprodukcióban, – eddig még nem …

De talán tanulhatnak. Az evolúciós robotikának nevezett lenyűgöző területen a tudósok igyekeznek a gépeket alkalmazkodásra tanítani a világhoz, és végül önmagukat biológiai szervezetekhez hasonlóan sokszorosítani. Ugyanúgy mintha egy adott környezethez nagyon jól illeszkedő két robot kombinálná a génjeiket (OK, kód), hogy elkészítsen egy 3D-s nyomtatott baba robotot, amely két szülője erősségeit ötvözi.

Márpedig amikortól ez majd jól működik akkor olyan robotok hozhatók létre, amelyek önállóan tervezik meg magukat, és olyan adaptált morfológiákat és viselkedéseket építenek, amelyeket az emberi mérnök sosem álmodhatott.

 Információ:  Robot evolúció, önmagukat fejlesztő és sokszorosító robotok

fold

robotf

Technológiai Szingularitás – Mesterséges Intelligencia

The Winner Takes It All…..
Technológiai Szingularitás – Mesterséges Intelligencia
– OLVAS AZ EMBERI GONDOLATOKBAN AZ MI
– SAJÁT NYELVET HOZOTT LÉTRE ÖNÁLLÓAN AZ MI
– FELISMERNI HOGY ROBOT VAGY EMBER AKIVEL TALÁLKOZUNK
– MASTER AZ ÁLNÉVEN JÁTSZÓ GO BAJNOK

“Ez a laptop egyetlen nanoszekundum egy tízezred része alatt el tudna végezni az elmúlt tízezer év összes emberi gondolkodásának megfelelő gondolkodást (azaz tízmilliárd emberi agy tízezer éven keresztül végzett munkáját)

A technológia történelmének elemzése rámutat arra, hogy a technológiai változás exponenciális, szemben a jelenlegi ‘intuitív-lineáris’ nézetekkel. Ezért a 21. században nem 100 évnyi, hanem – a jelenlegi ütemmel – 20.000 évnyi fejlődést fogunk megtapasztalni. A fejlődés haszna, eredményei is, mint a chipsebesség és költséghatékonyság szintén exponenciálisan fognak növekedni. Még az exponenciális növekedés is exponenciálisan fog változni.

Pár évtizeden belül a gépi intelligencia meg fogja haladni az emberi intelligenciát, és ez a szingularitáshoz fog vezetni: olyan gyors és alapvető technológiai változásokhoz, amely szakadást fog létrehozni az emberi történelemben. Az esemény következményei olyan, jelenleg elképzelhetetlen jelenségek lesznek, mint a biológiai és nem-biológiai intelligencia keveredése, halhatatlan, szoftver alapú emberek, végül pedig egy hihetetlenül magas szintű intelligencia, amely fénysebességgel terjed az univerzumban.

Az emberi képességekben mélyreható és drámai hirtelenségű változást eredményező szingularitás dátumát 2045-re teszem. Az abban az évben létrehozott nem biológiai intelligencia egymilliárdszor erősebb lesz, mint az emberiség teljes intelligenciája ma.” Raymond Kurzweil jövőkutató.

Információ:  Technológiai Szingularitás – Mesterséges Intelligencia

fold

kvantum

Kvantummechanika

A kvantumfizikában teljesen más törvények vannak mint a makrovilágban. A kvantummechanika szerint egy részecske egyszerre több helyen lehet. A részecskék a mérés és megfigyelés alapján döntik el adott pillanatban, hogy hol legyenek, ráadásul az összhang fenntartása érdekében fénysebességnél gyorsabban küldenek egymásnak üzenetet. Ez minden idők egyik legnagyobb megoldatlan tudományos és filozófiai titka.

Információ:  Kvantummechanika

fold

ufo25

A negyedik dimenzió

Kétdimenziós élőlény alkothat némi fogalmat arról, hogyan nézhet ki egy háromdimenziós objektum, ha megfigyeli annak kétdimenziós árnyékát. Ugyanígy mi is tanulhatunk a negyedik dimenzió természetéről, ha megfigyeljük az ottani objektumok, jelenségek “árnyékát” a mi világunk fizikai rendszereiben.

4D-ben a tárgyakat nem pontok, vonalak vagy akár felületek határolják, hanem térfogatok. A 3D-s tárgyakat felszínük alakjából azonosítjuk. A 4D-s tárgyak szerkezetével kapcsolatos legtöbb információ azonban a burok belsejében rejlik.

Ha egy 4D-s lény a hiperkockára néz, tekintete először a kocka belsejére esik, nem magára a burokra. A burok csak mellékes, a kép belseje számít igazán. Amikor 4D-s tárgyak vetületét vizsgáljuk, mindig a belső szerkezetre koncentráljunk, ne engedjük, hogy a burok elvonja róla a figyelmünket.

Információ:  A negyedik dimenzió

dim,

fold

future22

THE FUTURE HAS ARRIVED

Business Development – Innovations & Future Technology

wi5

wi2

Windowless planes will give passengers a panoramic view of the sky

gombhat
cropped-c682a-ship6

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 Thank you for viewing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s