Magyar gyártótól kiváló minőségű bútoripari termékek

faw6

Magyar faipari cég több évtizedes sikeres múltra tekint vissza, főként fenyőbútorok gyártásával foglalkozik

A gyártást elsősorban fenyő, tölgy alapanyagból készült konyha és szoba kis bútorokra, gardróbokra szakosodva végzik, valamint újonnan beruházásra került egy lézergravírozó CNC berendezés, mellyel még szélesebb körben tudják a modern igényeket kielégíteni.

faw9

Az évek során számos új gyártási technológiát valamint kiváló alapanyagokat ismertek meg, továbbá széles körű partnerkapcsolatokat építettek ki. A tulajdonos szakmai múltja, jelene és jövője is a folyamatos képzésre, szakmai ismeretek bővítésére alapul. 2017-ben a vállalkozás Kft-vé alakult, valamint szintén van egy másik faipari gyártó cége is a tulajdonosnak.

A vállalkozás fő tevékenysége az egyedi bútorok gyártása, konyha, fürdőszoba, hálószoba, irodai bútorok, gardróbok, gyerekbútorok, kültéri bútorok készítése.

Emellett lézertechnológia kivitelezésével különleges ajándéktárgyak, exkluzív fa termékek és borászati csomagolódobozok előállításával foglalkoznak.

A termékértékesítés széles spektrumon folyik, a legkisebb fogyasztóktól a legkülönlegesebb egyedi igények kielégítéséig terjed a skála. Odaadó lelkiismeretességgel és gondossággal végzik az asztalos szakmát kollektívan együtt, melynek szépségeit, a fa önmagában is képes biztosítani.

faw8

A vállalkozás jelenleg 10 fő állandó alkalmazottal dolgozik, egy saját műhelyben. Az asztalos műhely 600 m2-en működik jó minőségű faipari alapgépekkel.

Azok az ügyfelek veszik igénybe a szolgáltatásaikat, akiknek fontos a minőségi alapanyag, a kézzel készített egyedi bútor, hiszen van, hogy szabvány méret nem passzol, esetleg a színe nem megfelelő vagy a vevő egyedi elképzelést szeretne megvalósítani, ami nem létezik előre gyártott formában.

faw12

Teljes körű szolgáltatást kínálnak ügyfeleik számára – az egyes projektek igényeihez igazítva, a siker biztosítása érdekében.

Minőségi termék és gyártói kapacitás:
– Egyedi asztalok, ágyak
– Díszdoboz gyártás, boros fadoboz gyártás
– Egyedi ajándéktárgyak készítése, gravírozás
– Háló-, konyha-, előszoba- és kisbútor készítés
– Háló-, szoba-, gardróbszekrény gyártás
– Fa nyílászáró gyártás
– Kerítés, játszótorony, teraszok, kapuk, lépcsők készítése
– Bútorfestés, fa felületkezelés

A megrendelő igényeinek megfelelően megtervezik és legyártják a kívánt bútort, az egyedi bútorok készítésére szakosodott szakmai múltjuk segítségével. Bár fő tevékenységük az asztalosipar, a lézertechnikai szolgáltatással, igény esetén komplett szolgáltatással is állnak rendelkezésére.

Szolgáltatások:
– Helyszíni felmérés
– Szaktanácsadás
– Igény szerint látványterv készítése
– Gyártás
– Kiszállítás
– Beépítés

faw7

dim5

Néhány promóciós fotó a legújabb kerti ajánlatukból

faw5

faw3

faw2

faw4

faw

faw1

dim4dim4

Az említett második gyártó cég rövid bemutatása

A cég 1999 óta tevékenykedik Kft-ként, családi vállalkozás, mely már 20 éves múltra tekint vissza. Jelenleg 9 fő alkalmazottal, saját tulajdonú asztalosműhelyben, modern faipari gépekkel dolgoznak.

faw10

Tevékenységüket nagyfokú rugalmasság jellemzi, nagy tapasztalatunk van elsősorban a tömör borovi ill. lucfenyőből készült bútoripari termékek előállításában, de más anyagokból is készítenek egyedi termékeket a vásárlók igénye szerint.

faw11

Termékeik több üzletben is megtalálhatóak.  Borovi fenyőből készült, gyönyörű és tartós fenyőbútor választékukban komplett nappali és hálószoba bútorok, konyhabútorok, kiegészítő kisbútorok, is megtalálhatóak. Fenyőbútor termékeik kizárólag válogatott, minőségi anyagokból, lakkozott vagy bio olajos felületkezeléssel készülnek.  Egyedi bútorban náluk nincs lehetetlen.

A KIVÁLÓ MINŐSÉGEN FELÜL A LEGFŐBB ERÉNYÜK:

Megbízhatóság, szavahihetőség (amit akár telefonon is megígérnek arra a megrendelő biztosan számíthat). Vállalt munkájuk mindig gyors, pontos, határidőre kész, profi minőségben.

dim,

További részletes információ az IMN-től kérhető. Forduljanak hozzánk bizalommal. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

interenergy

More information & business opportunities CN-EN-DE-FR-RU-IT-ES-HU

Business Development

Nemzetközi  üzleti  ajánlatok

欢迎光临  Intercontact  的新网站

Международный бизнесп редложения

Internazionale   attività commercial   offerte

Geschäftsinformationen und  aktuelle  angebote

Información  comercial  y propuestas  de  negocios

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

imn23

IMN Business Development  CN – EN – DE – FR – RU – IT – ES – HU

Follow us on:  

https://www.linkedin.com/company/h-mor-aut-h-z-kft-   https://www.xing.com/xbp/pages/intercontact-marketing-network-ltd            Twitter  befilo  webtalk      

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s