Bine aţi venit pe pagina noastră – Oferte de afaceri

zsk,

Firma noastră, INTERCONTACT MARKETING NETWORK S.R.L. a fost înfiinţată anul 1990 ani, de mai mult de două deceniu şi jumătate. Suntem membrii Camerei de Comerţ şi Industrie din Budapesta, respectiv suntem membrii fondatori ai Camerei de Comercializare a Bazelor de date Maghiare.

Suntem interesaţi în următoarele domenii de activitate

 •  Menţinem la curent relaţiile noastre cu departamentele comerciale ale ambasadelor, cu camerele de economie, cu numeroase reprezentanţe de firme din întreaga lume, şi facem cu ele schimb de informaţii economice.
 • Reprezentanţa firmelor străine în Ungaria cu tot ce cuprinde aceasta
 • Valorificare de produse
 • Comerţ mixt
 • Acoperirea capacităţii de producţie
 • Marketing
 • Procurarea, proiectarea, fabricarea mijloacelor şi materialelor de producţie
 • Comercializarea produselor, crearea de legaturi
 • Publicitate, propagandă, reclame
 • Comercializare internă şi consultanţă de export-import
 • Explorarea posibilităţilor afaceriale pentru investitori

Respectiv numeroase alte activităţi care ne sunt solicitate.

Relaţiile noaste afaceriale sunt extinse în Europa, America, Asia, Australia, avem acces la informaţii din aproape 80 de ţări, de unde suntem căutaţi cu oferte de afaceri, respectiv transmitem informaţiile partenerilor noştri maghiari.

Sursele noastre primordiale de informaţii afaceriale:

 • Departamentele comerciale ale ambasadelor
 • Camerele de comerţ, industrie, de economie
 • Reprezentanţe
 • Baze de date din străinătate
 • Cataloage străine, edituri economice, magazine
 • Firme, înteprinderi

 Datele primite le vom face imediat publice în sistemul informatic al INTERCONTACT, unde şi Dvs. veţi putea face alegerea potrivită.

Pentru desfăşurarea activităţilor de mai sus avem la dispoziţie:

 • Bază de date informatizată
 • Baze de date natională şi străină consolidată
 • Reţea afacerială
 • Publicaţii afaceriale periodice

Membrii sistemului nostru pot solicita din oferta noastră aparută în publicaţiile afaceriale oricare articol necesar lor, fără restricţii cantitative, respectiv pot publica în acestea ofertele lor, în număr nelimitat, şi ori de câte ori au nevoie.

Relaţiile afaceriale ale firmei noastre sunt deosebit de diverse, cu accent pe industrie (metaliferă, lemnului, electronică, de construcţii, textilă, materialelor plastice), respectiv în domeniul agriculturii, industriei alimentare, comerţului şi serviciilor.

Pentru prezentarea de licente şi invenţii asigurăm relaţii de parteneriat împreună cu consultanţă. Ne angajăm în introducerea pe piaţă a noilor produse, în activitatea managerială a acestora atât în ţară cât şi în străinatate.

Explorarea posibilităţilor optime pentru investitori, infiinţarea de întreprinderi mixte, consultanţă juridică şi comercială, respectiv asigurarea de munci salariate şi cadru de colaborare sunt componente importante ale activităţii noastre.

Scopul nostru este transmiterea cât mai multor informaţii afaceriale, economice, încheierea de afaceri pentru personajele vieţii economice din Ungaria, cu accent deosebit pe tranzacţii de import-export, muncă salariată,  înfiinţarea de reprezentanţe şi întreprinderi mixte.

Alegeţi din gama noastră variată de oferte afaceriale pe cea care vă convine. Cu ajutorul posibilităţilor, serviciilor oferite de Intercontact  creaţi legături care vor determina viitorul firmei dvs., şi consolidaţi-vă poziţia în competiţia de piaţă acerbă din ziua de astăzi.  Relaţiile economice externe maghiare, în următorii doi-trei ani vor integra în ritm accelerat ţara noastră în UE.

În Ungaria nu există vreo firmă sau întreprindere, care în mod direct sau indirect nu ar avea tangenţă cu contractul de asociere UE. Având în vedere faptul că după aderarea la UE se va evalua rolul fiecărei regiuni economice, trebuie luate de pe acum primele măsuri legate de integrare.

În acest sens vă punem la dispoziţie relaţiile externe deosebit de variate ale firmei noastre, trecutul şi experienţa ei de un deceniu.

Sperăm că scurta noastră prezentare v-a stârnit interesul şi vom realiza relaţii afaceriale cu dvs.

Aşteptăm cererile dvs., pentru informaţii detaliate vă stăm cu plăcere la dispoziţie prin corespondenţă, telefon respectiv personal. 

bukarest

Bine aţi venit pe pagina noastră – Oferte de afaceri

imntumblr

Intercontact is an international business network  for manufacturers, exporters, importers, wholesalers and worldwide service providers.

network22

Business and Investment Opportunities 

Business Development

Nemzetközi  üzleti  ajánlatok

欢迎光临  Intercontact  的新网站

Международный бизнесп редложения

Internazionale   attività commercial   offerte

Geschäftsinformationen und  aktuelle  angebote

Información  comercial  y propuestas  de  negocios

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

IMN Business Development  CN – EN – DE – FR – RU – IT – ES – HU

csik

imntumb.

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *    معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

THANK YOU FOR VIEWING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s