Valósítson meg innovációs projekteket!

hatter
Mottónk már 34 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”
.
.
Nemzetközi kockázati tőkebefektető társaság megvalósításra váró projekteket keres.
 .

Befektetési stratégiája olyan kiemelkedő növekedési potenciállal bíró – innovatív és technológiai – a kezdő ötletnél előrehaladottabb, üzletileg ígéretes és jelentős piaci potenciállal bíró projektek növekedésében, továbbvitelében részt venni már bizonyított és elkötelezett menedzsmenttel és szakmai partnerekkel együtt, melyek egyedülállóak a piacon.

cyborg1

Az alábbiakban egy felsorolást talál azokról az információkról, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy felvegyük önnel a kapcsolatot. Ezt foglalja össze egy dokumentumba és kérjük küldje el nekünk.

Információk:

Alap adatok:
Cég neve, Projekt neve, Kapcsolat tartó neve, Kapcsolat tartó beosztása, E-mail cím, Mobil szám, Honlap neve.

A csapat bemutatása:
Kérjük mutassa be a kulcsembereket, azok tapasztalatait, fő referenciáit, kompetenciáit, korábbi vállalkozási sikereit stb.

A termék/szolgáltatás bemutatása:
Kérjük mutassa be a vállalkozás által kínált terméket/szolgáltatást, milyen igényt elégít ki, milyen problémára nyújt megoldást, milyen versenyelőnyei vannak más hasonló termékkel/szolgáltatással szemben, mi az értékpropozíciója, védi-e szabadalom, ha fejlesztés alatt áll, mennyi idő múlva vihető piacra stb.

Piacelemzés:
Kérjük mutassa be a projekt célpiacát, annak méretét, növekedési ütemét, a potenciális fő vásárlókat, versenytársakat, a belépési korlátokat stb.

Üzleti modell:
Miből és hogyan van/lesz bevétele a vállalkozásnak, kik (lesznek) a vevők, milyen csatornákon jutnak hozzá a termékhez/szolgáltatáshoz stb.?

Pénzügyek:
Kérjük vázolja fel az elmúlt 2 évben elért pénzügyi eredményeket és a következő 3 évre szóló pénzügyi terv főbb sarokszámait!

Befektetés:
Kérjük vázolja, hogy mekkora befektetést keres, mire kívánja azt fordítani, mekkora üzletrészt kínál cserébe stb.

További információ az Intercontact-tól kérhető.

Befektetők automatika, robotika iparban tevékenykedő gyártó, fejlesztő, szerelő cégeket keresnek megvételre.

artici

Az alábbiakat kérik első lépésben közölni:
– eddigi szakmai tevékenység bemutatása
– ipari park, környezet, megközelíthetőség
– fejlesztési lehetőségek, tervek, logisztika
– áttelepítés lehetősége
– eladási árajánlat.
Kizárólag a tulajdonosokkal, tulajdonosi képviselőkkel tárgyalunk.
A csak az e-mail címes ( X.Y. freemail, gmail…stb. ) elérhetőséggel érkező leveleket azonnal töröljük.
Az előre egyeztetés nélkül küldött csatolt 50 – 100 oldalas összevágott, másolt projekt anyagokat is töröljük.
További információ az IMN-től kérhető.

Multinacionális cég szabadalmaztatott termékek, folyamatok és anyagok iránt érdeklődik a következő technológiai területeken:

– Autóipari alkatrészek és rendszerek
– Anyag és felületi technológiák
– Gyártási és terméktechnológiák
– Elektronikus és mechatronikus alkatrészek és rendszerek
– Szoftverek, üzleti alkalmazások és kapcsolódó szolgáltatások

feminv

Ismertetni kell részletesen az innováció erősségeit és gyengeségeit. A konkrét tények és számok szükségesek, nem pedig a ”szenzációsan kopásálló”  és “nagyon hőmérséklet ellenálló” vagy “még nagyobb teljesítmény” stb. Kérjük megadni az abszolút értékeket, paramétereket.

Az innovációs ajánlat sikere érdekében komoly színvonalú információkra van szükség. Olyan javaslatok, mint ”egy zsenálisan új anyag”  konkrét adatok nélkül nem értékelhető. Kérjük az ajánlat és bemutató a lehető legpontosabb legyen, és indokolja meg hogy miért jobb ez a megoldás, mint a piacon jelenleg meglévő alkalmazások. Javaslatokat kérünk a lehetséges alkalmazási területekre vonatkozóan.

Az innováció erősségei és fejlesztési lehetőségei szintén fontos szempontok egyaránt.

Fejlesztési szint jelenleg:
– Ötlet, koncepció
–  Prototípus, modell
– Sorozatgyártás

A mechatronika a gépészet, az elektronika és a számítógépes irányítás egymás hatását erősítő integrációja.

További információ az IMN-től kérhető. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

innova

Kaliforniában működő cég  kooperációs partnereket keres a kibocsátási technológiai szektorból  (PM, CO, NOx, HC, stb)  az amerikai piacra.
 

Érdeklődik azon vállalatok iránt amelyek a kibocsátás-csökkentési technológiák, megfigyelő- és mérő eszközök szakterületén dolgoznak. Termékek melyek főként keres:- Szűrő technológiák (DPF, DOC, SCR, koromnak vagy füstszűrő)

– Szűrő ipari alkalmazás (széntüzelés, zöldhulladék, hulladékégetők, stb)
– Hordozható és fix megfigyelő és mérő eszközök kibocsátásokra, lásd fent
– Alkatrészek és anyagok, amelyek kapcsolódnak a kibocsátási technológiai stratégiákhoz
– Más technológiák, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást az égési folyamatoknál az ipar, az autóipar, a tengeri és a vasúti valamint a helyhez kötött alkalmazásokban. (Víz / Diesel emulzió, LNG-injekció, stb).

 
Import műszaki termékek K + F, QC és a termelés részére.
 

Japán cég keres műszaki termékek értékesítésére az ázsiai régióban olyan kis és közepes méretű termelő cégeket Európában, amelyek még nincsenek jelen Ázsiában. A tipikus vevőkőri ügyfél náluk dolgozik egy laboratóriumban a K + F (kutatás-fejlesztés), QC (Quality Control), vagy a termelés folyamatában. A készülékek alkalmazásával lehetőségük van hogy segítsék a minőség és a funkció javulását a végleges termékeknél ügyfeleik számára.
.

Saját fejlesztésű energiatakarékossági, biztonságtechnikai, egészségügyi, közlekedési találmányok, megoldások értékesítése!

 

Befektetők részére keresünk elsősorban közvilágítási rendszer modernizálásához, energia takarékos működtetéshez, szoftver vezérelt üzemeltetéshez és biztonságfelügyeleti megoldások kialakításához kizárólag saját tulajdonú fejlesztéseket, találmányokat.

Mindezek mellett érdekes lehet minden olyan fejlesztés, mely központi témáját tekintve kapcsolódik a biztonságtechnikához, az egészségügyhöz, a közlekedéshez, kiemelten a repüléshez.

 

Innovation for Africa Project

Az innovációt ez esetben afrikai szempontból kezeljük, ami azt jelenti, hogy minden olyan termék, szolgáltatás, tudás, képzés, stb., amelyet Afrikában még nem alkalmaznak vagy nem olyan színvonalon, ahogy Magyarországon, az innovációnak számít.

Nem kell tehát a magyar cégeknek megijedni az innováció szó hallatán, nekik nem kell semmi újat kitalálni, csak olyan dolgot kell ajánlani, ami még Afrikában nem elérhető, vagy nem olyan magas színvonalon, mint Európában.

 

Milyen ágazatokban van lehetőség cégeknek piacnyitásra, értékesítésre, terjeszkedésre, beruházásra Afrikában? 

  • Biztonságtechnika
  • Mezőgazdaság
  • Textilipar
  • Energiaszektor
  • Víztisztítás, vízrendszerek
  • Nyomdaipar
  • Oktatás, képzés
  • Informatika, IT technológiák
  • Egészségügy
  • Gyógyszeripar
  • Kozmetikai ipar
  • Háztartási vegyipari cikkek, fertőtlenítőszerek
  • Élelmiszeripar
  • Feldolgozóipari technológiák
  • Építőipari gépek, technológiák, mérnökök
  • Turizmus
  • Közlekedés
  • Biztonságtechnika
 

Mely országokból van konkrét érdeklődés?

– Dél-Afrikai Köztársaság
– Kenya
– Kongó
– Botswana
– Sierra Leone

Milyen tevékenységekre van kereslet?

Megújuló energiák és más energiaszektor

– Európai minőségű napelemeket vásárolnának nagykereskedelmi céllal
– A napelemekhez alkatrészeket, technológiát, telepítést keresnek
– Szélerőművekhez termékeket és komplett beruházást, helyszíni telepítést rendelnének európai minőségben
– Energiatakarékos izzókat importálnának
– Energiatakarékos technológiákat, termékeket keresnek
– Energiatermelő technológiákat keresnek villanyvezeték nélküli területekre (pl. kisebb falvak és telephelyek energiaellátásának megoldására, stb.)
– Technológiákhoz képzést, betanítást, üzemeltetéshez, beruházáshoz szakembereket igényelnek
– Aggregátorokat vennének
– Mérnököket várnak munkára mindenféle területen

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 .

Dél-afrikai Technológiai Innovációs Ügynökség partnerei igyekeznek kihasználni a megújuló óceáni energiaforrásokat.

 .

Pályázati munkákat várnak a cégektől és a feltalálóktól, akik érdekeltek az ilyen típusú technológiában. Kisérleti laborok, gyártó műhelyek, telephelyek rendelkezésre állnak különböző régiókban további bevezetésre és a technológia kidolgozására.

TIA, a megbízatása teljesítése során az erősödő technológiai innováció javítása érdekében a gazdasági növekedés és az életminőség növelése érdekében együttműködik Eskom nyílt innovációt ösztönző kezdeményezésre az óceán jövőbeni energia hasznosítása projektekben..

Dél-Afrika, hosszú tengerparttal rendelkezik és ott erőteljes áramlatok vannak, ez egy ideális helyzet hogy kihasználják a tengeri megújuló energiaforrásokat , mint egy gazdaságilag életképes megoldást egyre fontosabb részeként az energiaellátásban.

A jelenlegi fő terület az Indiai-óceán partján Agulhas áramlat mentén, mely az egyik legerősebb a világon. Itt tanulmányozta az elmúlt hat évben, az Eskom kutatási részlege azt a projekt lehetőségét, hogy létrehoz 42 GW elektromos áramtermelő erőművet.

 

A jelenlegi megújuló energiával kapcsolatos technológiák rohamosan fejlődnek ( nap, szél, bio, geo, stb.) de az óceáni jelenlegi energetikai technológiák a legtöbb megújuló energiával kapcsolatos technológiákkal szemben még elmarad. Számos okból, többek között a technikai kihívások, a tengeri környezetekre bekövetkezendő hatás, az infrastruktúra a veszélyeztetett ökoszisztémákra.

De a növekvő keresletet előtérbe helyezi az új, megújuló energiaforrások felkutatását és kihasználását. Dél-Afrika irigylésre méltó adottságokkal rendelkezik a tengeri kapacitások iránt , mely potenciális leehetőség ennek az igénynek a kielégítésére.

A nyitott innovációs projekt várja a feltalálók, kis-és nagyvállalatok, kutatók, egyetemek és civil szervezetek jelentkezéseit, hogy nyújtsanak be új ötleteket óceáni energetikai technológia kifejlesztésére.

A legígéretesebb projekteket finanszírozni fogják. Ezért TIA együttműködve Eskommal keres projekteket, javaslatokat, amelyeket lehetséges megvalósítani műszaki fejlesztési, kereskedelmi és ipari méretekben.

A Kutató Innovációs Intézet az alábbi négy fő központokban áll rendelkezésre: Pretoria, Cape Town, Port Elizabeth, Durban.

További részletes információ az Intercontact-tól kérhető.

.

Új technológiák amelyek teljesen átalakítják a gyártást a bolygón – III. Ipari Forradalom

94c1b-robotkek

kobot4
. 
. 
. 

A múlt fekete fehér, a jövő színes és nálunk már régóta jelen van ! Ne ácsorogj, indulj vagy lemaradsz !

Merjünk nagyok lenni!” – merjünk ötleteinkkel a közvélemény elé állni, sohasem szabad feladni !!!


“Minden kétséget kizárhatóan mondhatom, hogy a Párizsi Világkiállítással együtt az elektromos világításnak is vége lesz és soha többé nem hallunk majd róla” (Erasmus Wilson, oxfordi professzor, 1899)

“Lovakat mindig is fogunk használni, ám az automobil csupán múló szeszély marad”(a Michigan Bank elnöke,1893)

“A világpiacon összesen kb. 5db számítógép helyezhető el” (az IBM elnöke, Tom Watson, 1953)

” A televízió soha nem fog piaci részesedést szerezni magának, mert az emberek már az első hat hónap után unni fogják, hogy minden este egy doboz előtt ücsörögjenek.” (Darryl F. Zanuck, a 20th Century Fox elnöke, 1946)

“Magyar  ismeretlen feltalálók komoly laboratóriumi  kutató háttér nélkül, és mi keressünk  befektetőt hozzá ? Ez senkit nem fog érdekelni.” (egy hazai bankár ismerősünk megjegyzése egy  nemzetközi rendezvényen, 1990)

Lehet, hogy az ötleted most még mások számára őrültségnek tűnik.

Lehet, hogy nem bíznak benne és lebeszélnek az ügyről.

Lehet, hogy néha te is elgyengülsz, nem bízol már magadban.

De sohasem tudod meg, hova juthatsz el, ha meg sem próbálod !

A múlt fekete fehér, a jövő színes és nálunk már régóta jelen van ! Ne ácsorogj, indulj vagy lemaradsz !

 

„Merjünk nagyok lenni!” – merjünk ötleteinkkel a közvélemény elé állni, sohasem szabad feladni !!!

Mi segítünk a megvalósításban, bármikor nyitva áll cégünk ajtaja, lépj be.

Velünk együtt, közösen próbáld meg és sikerülni fog !!!

Egyik fontos tevékenységünk a magyarországi találmányok, szabadalmak lehetőség szerint hazai alkalmazása és hasznosítása. Az Intercontact Kft elmúlt 34 éves működése során  közel 20 évig, két évtizedig kiemelten közreműködött a televíziós műsorok (  pld. Felkínálom ) és számos további szakmai fórumokban, magazinokban történő bemutatások  által a feltalálók és szabadalmaik sikeres megvalósításában.

Amikor meghirdettük a pályázatot, hogy várjuk az ötleteket, akkor több mint 3.000 anyag érkezett. Napokon keresztül ruháskosárban, zsákokban hozták föl az elképesztőbbnél elképesztőbb szerkezeteket, találmányokat, újdonságokat. A szerkesztőségben száznyolcezer valahány száz ember járt a 19 és félév alatt, amíg a műsor tartott. Ez kettő mai Puskás-stadionnyi tömeg. Ezzel együtt kb. ötezer újdonságot mutattunk be. Ezek bizony világszinten is jelentős számadatok!

Bízunk a technikai haladásban, tudjuk hogy a jövőt a zöld energia és a megújuló energia források alkalmazása, valamint a környezetvédelem jelenti. Megújuló energiaforrás, mely olyan energiaforrás, amely természeti folyamatok során folyamatosan rendelkezésre áll, vagy újratermelődik (napenergia, szélenergia, vízenergia, biomassza, geotermikus energia, stb.)  Ezek olyan természeti erőforrások, melyek hasznosításával az emberiség a szükségleteit az adott gazdasági fejlettség szintjén kielégítheti, és használatuk ellenére természetes úton, újratermelődnek.

 

Business Development – Innovations & Future Technology Innovation – Recycling – Green Technology – Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Environment – Nanotech – Robotics

Great things are achieved through continued persistence and dedication

 

Intercontact is an international business network for manufacturers, exporters, importers, wholesalers and worldwide service providers. 

Established in 1990, our company, Intercontact Marketing Network Ltd., is a  business organization, whose main aim is to help companies find appropriate business partners, manufacturers and explore investment opportunities.

Intercontact company website on Internet since 1997 work continuously.

We are in connection with several companies, Embassies and Commercial representations of numerous countries. These relations are based on mutual exchange of business information. So in cooperation with these organizations we are trying to help the foreign and domestic companies to find the best partners for their needs.

Our business relations are extended on 80 countries of Europe, Amerika, Africa, Asia, Australia, and we obtain a large number of information, business requirements from them, and we send them information regularly of our partners as well.

Our company is concerned in:

  • representing foreign companies with a full scale of administration
  • selling products, general trading
  • export-import consulting
  • manufacturing capacity binding
  • contacting producers and sellers
  • market-research, advertising, promoting work
  • obtaining, planning and manufacturing means
  • production, and managing all the things you need
  • exploring business opportunities for investors.

These acitivities focus mainly on the following sectors: metal industry, woodworking, plastic and building industry, food-processing, the electronic sector and related trading and services.

*  如需更多信息请查阅我们的网站 * Welcome to our website * Bienvenue sur notre page d’accueil * Bienvenidos a nuestro sitio web * Добро пожаловать на наш веб-сайт * Willkommen bei Intercontact * Benvenuti sul nostro sito web * Witamy na naszej stronie * Bine ati venit pe pagina noastra * Vitáme vás na nasej webovej stránke * Üdvözöljük honlapunkon *

 Thank you to all our visitors from these countries!

zaszlok

 Collected Flags of Website Visitors from 1997

First of all we would like to thank everyone for their cooperation and attention, connections from all over the world. 

Intercontact Business Development since 1990 

Die Welt verändert sich ständig, wenn du nicht folgst, bleibst Du hinten.

Intercontact Geschäftsentwicklung seit 1990

 More information & business opportunities CN-EN-DE-FR-RU-IT-ES-HU

. .
https://www.linkedin.com/company/h-mor-aut-h-z-kft-   https://www.xing.com/xbp/pages/intercontact-marketing-network-ltd            Twitter  befilo  webtalk      

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 Thank you for viewing!

.
 .
 
Amazing Alien Planets That Could Host Life | We love Earth 💓 We love Space 💓
. 
20700-mars18
. 
Mars c25a1-boardingpass
. 
marsfl2
. 
marsfl3
. 
marsfl4

Leave a comment