A jövő járművei – A jövő közlekedési rendszere 2050

futureauto

A közlekedési rendszer a jövőben nagyban különbözik a jelenlegi rendszerünktől. Látni fogunk repülő autókat, önvezető autókat, utasszállító drónokat, hyperloop one rendszert, amely az előrejelzések szerint eléri a 1220 km/h végsebességet. A Starship és a Super Heavy Rocket esetében pedig a legtöbb út 30 percnél kevesebb időt vesz igénybe. És egy óra vagy kevesebb idő alatt a világ bármely pontja elérhető.

Csillaghajó | Szupernehéz Föld – Föld Rakéta
A csillaghajóval és a szupernehéz rakétával az emberek által hosszú távúnak tartott utazások többsége kevesebb mint fél óra alatt megtörténik. A jelentősen megnövekedett sebesség mellett az űrben, a Föld légkörén kívüli utazás egyik nagy előnye a súrlódás, valamint a turbulencia és az időjárás hatásainak a teljes hiánya. Fontolja meg, hogy jelenleg mennyi időt töltünk az egyik helyről a másikra való utazással. Most képzelje el, hogy a legtöbb utazás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, és a világ bármely pontja egy óra vagy kevesebb idő alatt elérhető. Úgy tervezték, hogy kiszolgálja a Föld körüli keringési igényeket, valamint a Föld – Hold és a Föld – Mars utazást. Ez a kétfokozatú jármű – a szupernehéz rakétából (gyorsító) és csillaghajóból (Starship) áll.

Hyperloop One
A Hyperloop egy új szállítási mód, amely gyorsan, biztonságosan, igény szerint és közvetlenül szállítja az árukat és az embereket a kiindulási helyről a célállomásra. Az utasokat vagy a rakományt berakodják a hyperloop járműbe, és azok egy alacsony nyomású csövön keresztül elektromos meghajtással fokozatosan felgyorsulnak. A jármű mágneses lebegtetéssel lebeg a pálya felett, és az ultraalacsony aerodinamikai légellenállásnak köszönhetően repülési sebességgel siklik hosszú távon. A Hyperloop One rendszereket oszlopokra építik, vagy alagútba vezetik a föld alatt, hogy elkerüljék a veszélyes kereszteződéseket és a vadon élő állatokat. Teljesen autonóm és zárt, kiküszöbölve a pilótahibákat és az időjárási veszélyeket.

Földalatti szállítási alagutak 
A lélekromboló forgalom problémájának megoldásához az utaknak 3D-sé kell válniuk, ami vagy repülő autókat vagy alagutakat jelent. A repülő autókkal ellentétben az alagutak időjárás állók, nincsenek szem előtt, és nem esnek az ember fejére. A sok szint mélységű alagutak nagy hálózata minden városban megszüntetné a torlódást, függetlenül attól, hogy mekkora lett (csak növelje a szinteket). A gyorsan ásható, olcsó alagutak a Hyperloop alkalmazását is életképessé tennék, és lehetővé tennék a sűrűn lakott régiók közötti gyors áthaladást, lehetővé téve az utazást New Yorkból Washington DC-be kevesebb mint 30 perc alatt.

Pop.Up Következő
A Pop.Up Next koncepció középpontjában egy egyszerű, kétüléses utaskabin áll, amely kétféleképpen közlekedhet. Az egyszerűbb és hagyományosabb útvonal egy 60 kW-os (80 LE) elektromos meghajtású szánhoz való csatlakoztatás és az önvezető autó szerepének betöltése. A csúcssebesség 100 km/h és egy 15 kWh-s akkumulátorra támaszkodna 130 km-es hatótávra. A Pop.Up működési módja egyszerű: az utasok egy könnyen használható alkalmazáson keresztül tervezik meg utazásukat, és foglalják le utazásukat. A rendszer automatikusan a legjobb közlekedési megoldást javasolja – a felhasználói ismeretek, az időzítés, a forgalmi torlódások, a költségek, a telekocsi igények szerint – akár a légi, akár a földi modult vagy más közlekedési eszközt az utaskapszulához csatlakoztatva, az utasok preferenciáit és igényeit követve.

Renault Float
A Float célja, hogy a Facebook közösségi interakcióját az autók világába vigye. Az üveggép úgy fog kinézni, mint egy buborék, amikor az utakon jár, mágneses levitációs technológiával lebeg, miközben képes csatlakozni más hüvelyekhez, hogy furcsa, buborékfólia-stílusú konvojt hozzon létre. Az ülések elforgathatók, a tolóajtók pedig kinyílhatnak, így interakcióra kényszeríthetők, míg a The Float bármilyen irányba billeghet. A koncepció egy okostelefon alkalmazást is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy bármikor kiabáljon egy Floatért – úgy tűnik, ez a jövő Ubere.

Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion
A Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion kutatójármű kézzelfoghatóvá teszi a jövőt az autonóm vezetés forradalmi koncepciójával. A jármű, az utasok és a külvilág közötti teljes összeköttetéssel rendelkező luxuslimuzin egy előzetes betekintést nyújt arra, hogy a jövő önvezető autója hogyan fejlődhet a kommunikáció és interakció platformjává.

Transit emelt busz
Az autóbusz utasai várhatóan egy emeletes busz felső szintjéhez hasonló utazást fognak tapasztalni. Fel- és leszállás az út menti állomásokon, a buszok padlómagasságában a magasvasút állomásaihoz hasonló peronnal, vagy a gyalogos felüljáróhoz hasonló állomásról a busz tetején keresztül ereszkedik le. Legfeljebb 60 km/h sebességgel fog haladni. A különböző változatok akár 1.200 utast is szállíthatnak, a nagyobb változatok pedig csuklós kialakításúak, hogy megkönnyítsék a jármű kanyarodását.

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.
Látogasd meg ezt a további néhány oldalt is!

ufo5

ava4

future22

gombh

merc2

merc6

merc2

merc6

merc11

merc8

Humán és mesterséges intelligencia összekapcsolása – Mercedes Vision AVTR

dim8

artici

kobot4

Új technológiák amelyek teljesen átalakítják a gyártást a bolygón – III. Ipari Forradalom

ava3

jap2

A jövő megérkezett | Űrturizmus

dim4

rep7

2030 – Utazás kevesebb mint 90 perc alatt  Európa és Ausztrália között

dim,

wi5

wi6

Windowless planes will give passengers a panoramic view of the sky

wi2

THE FUTURE

Coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, and life after AI…

94c1b-robotkek

gombt

Valósítson meg innovációs projekteket!  

dim5

ngs

NÉZZÜNK SZÉT A HOLDON – MARSON – VILÁGŰRBEN 2122-BEN

NÉZZÜNK SZÉT A HOLDON – MARSON – ÉS A VILÁGŰRBEN 2122-BEN
De indulásunk előtt még tekintsünk vissza egy kicsit a múltba, és nézzük meg milyen is volt a helyzet a Földön, ezelőtt 100 évvel a 2010-es, 20-as években, az első űrtelepesek megindulása előtt.

Üdvözlet a Jövőből

A Stanford Torust ezelőtt 100 évvel, a 2000-es évek elején gondolhatták akár az idegen civilizációk űrhajójának is. A Stanford Torus az akkori tudomány vélekedése szerint egy Unidentified Flying Objects (UFO) beépített időgéppel. Lényegében majdnem jól gondolták, ha megnézik ezt visszaküldött videot, talán kapnak majd pár dologra választ.

Az IDŐ…. Földön  / nap —- Marson / sol —- Milky Way / Galaktikus Idő / 203-209X

Ajánljuk szíves figyelmetekbe a 204X korszakot…

Információ: Hold – Mars – 2122

ava6

af5

Artificial Intelligence + Origin of Life Prize, $10 Million

gombhetes

space5

Enel X – Powering Up New Opportunities

planetearth

space4

gal

spacei1

HOW IT WORKS: The International Space Station

moon

hold

We Are Going to the Moon

mars,

marsgy

mars9

2020s – 2030s – 2040s – 2050s – 2060s – 2070s – 2080s – 2090s – 22nd century

Mars Colonization Timeline

gombh

We love ❤️ Earth| We love ❤️ Mars| We love ❤️ Space

planets,

We love  Earth | We love  Mars | We love  Space

gömb

planet5

Save the Planet Earth!  Business Opportunity | Innovations & Future Technology

Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies

gombhat
cropped-c682a-ship6

NATURE IS BEAUTY
BEAUTY IS NATURE
WE ARE ENGINEERS
BUT WHO ENGINEERED US?

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 THANK YOU FOR VIEWING!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s