Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

Mottónk már 30 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

Tisztelt Látogatónk!

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek.

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 30 éve, három évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen  a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában.

A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében. Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás)  szintén segítséget nyújtunk.

Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével.

Az itt olvasható bel- és külföldi nemzetközi ajánlatok, projektek, üzleti lehetőségek csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének.

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen megtekinthetők irodánkban.

Szíves figyelmébe ajánljuk tehát az Intercontact üzleti, partnerkereső ajánlatait, amennyiben biztos és folyamatos munkát szeretne biztosítani saját cége számára!  További információ a weboldalunkon található.

3b252-g25c325b6mb

Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

vizhat

A palackozó üzem mélyfúrású kútjának vízjogi engedély szerint  kitermelhető mennyisége : 65 millió liter/év .

Mivel az üzem mellett található a szintén eladó kb. 5 hektáros alma ültetvény a kútból locsolási célra 10 millió liter vízmennyiség el van különítve erre a feladatra.

Ebből kifolyólag palackozási célra tehát  55 millió liter használható fel.

Az ásványvízkút hozama a szivattyú kapacitástól függően évi  220 millió literre növelhető fel a vízjogi engedély módosításával.

vizegy

Palackozás technológiai oldalról a jelenleg beépített fúvó és töltő technológia kapacitása  5.000 palack/óra, 1,5 literes PET palackos kiszerelésre számítva.

Havi  szinten ez a kapacitás  2 – 2,5 millió palackos töltési volumennek felel meg.

Egyaránt tud a gépsor szénsavas és szénsavmentes kiszereléseket gyártani.

Az üzem újszerű 5 éve a beindulás óta kb. hat hónapot üzemelt.

Dolgozói létszám igény műszakomként  10-12 fő ,mely kiegészülhet az adminisztrációs  és logisztikai személyzettel.

vizketto

Elismert természetes ásványvíz  a cég terméke.

A vizsgált alkotók alapján a víz a „természetes gyógytényezőkről” szóló 74/1999. (XII.25.) EüM rendelet 2. számú melléklet az ”Elismert természetes ásványvíz jellemzői” 1. pont követelményei alapján „belsőleg történő felhasználásban” természetes ásványvíznek minősíthető. A vizsgált alkotók alapján a víz a 65/2004.(IV. 27.) FVM-ESZCSM-GKM” a természetes ásványvíz, forrásvíz, palackozásáról szóló rendelet szerint palackozásra természetes ásványvízként megfelel.

vizharom

BABAVÍZ

A rendelet 5. számú melléklete szerint a palackon feltüntethető. az összetételre vonatkozó állítások: „alkalmas nátriumszegény diétához”. A víz természetes mutatói alapján a Babavíz minőségnek megfelel, tisztítás nélkül kisbabák és a kisgyermekek számára is tökéletesen fogyasztható. Összetétele lehetőséget nyújt arra, hogy a kisbabák szervezetére negatív hatás nélkül, korlátlan mennyiségben adhassák a kismamák. Az ásványvíz mellékíztől mentes, így tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Nátriumtartalma rendkívül alacsony, ugyanakkor  káliumban és magnéziumban gazdag, ami elengedhetetlen a kisgyerekek csontjainak fejlődéséhez és megszilárdulásához.

viz

Mindezek mellett kémiailag nem kezelt, és mentes minden olyan anyagtól, amely a kisbabák számára veszélyt jelent (nátrium, nitrit). Ezért kiválóan alkalmas a tápszerek hígítására, különböző táplálékaiknak elkészítésére.

Az alkotók alapján a víz mérsékelt ásványi anyag tartalmú, kalcium-magnézium- hidrogén-karbonátos jellegű, kemény víz, melynek alacsony a nátrium tartalma.

A víz jellegét meghatározó, valamint biológiai hatással rendelkező kémiai összetevők a részletes vizsgálat eredményéből kiemelve:

viznyolc

A víz nem tartalmaz kifogásolható mennyiségű szervetlen makro (ammónium, nitrát , nitrit)-, mikro (cianid, arzén, fémek)- és szerves mikroszennyezőket (fenolok, TPH-olaj, BTEX, VOCI, PAH, Pesztidek), metánt, továbbá bakteriológiai szempontból is megfelelő. A jelenlegi kapacitás 4000-4500 palack/óra. A kút teljes kapacitása 220 millió liter víz évente. Jelen engedélyek alapján kibányászható 55 millió liter ásványvíz.

A csarnokba az ásványvíz palackozásához szükséges komplett gyártósor van telepítve palackszállító pályarendszerrel, palacköblítővel, palacktöltő és záró berendezéssel, kupakfelhordóval, dátumozó-feliratozó, címkéző géppel. A gyártósort zsugorfóliázó, rakományrögzítő gép egészíti ki, így az ásványvíz palackozás teljes munkafolyamata elvégezhető.

A saját szintén új palackfújó gép 6.000 palack elkészítésére alkalmas óránként és az alkalmazott fújósablonoktól függően 0,5 – 2 literes műanyag palackok készítésére használható.

Az eladó garanciát vállal arra, hogy az általa palackozásra kerülő víz jelenleg is megfelel az előző pontban ismertetett szakértői vélemény által tanúsított paramétereknek.

viznegy

Az Eladó 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képezi az ingatlan-nyilvántartás szerint egyéb épület, palackozó üzem megnevezésű, 938 m2 alapterületű ingatlan az ásványvíz palackozó üzem működtetéséhez szükséges teljes gépi felszereltséggel, know-how-val, valamint az ásványvíz termeléshez szükséges vízjogi engedéllyel és törzskönyvvel. Eladási ár: 350 millió forint.

Az ingatlan megtekintése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk. További információ az Intercontact-tól kérhető.

viz

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.

Látogasd meg ezeket az oldalakat is!imntumblr

world

imnfoto

feminv

Fémipari munkák. Gyártó cégeket, fém és építőipari technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

a960b-fakep

Faipari munkák, üzleti lehetőségek. Gyártó cégeket, termékeket, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

Élelmiszeripari üzleti lehetőségek. Gyártó cégeket, termékeket, technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

imnvip

Valósítson meg innovációs projekteket!

fémeskor1

Alvállalkozó közvetítés országosan

4743d-oxi

Marketing – az üzlet oxigénje

ff2ff-reclam

Területi Igazgatókat Keresünk!

intercontactfoto

IMN Business Development CN-EN-DE-FR-RU-IT-ES-RO-SK-PL-RS-HU

सोचो वैश्विक स्तर पर  * 放眼全球  * THINK GLOBAL * 思う グローバル *  فكر عالميا

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

https://intercontact.wordpress.com

75d5c-interenergy

Kapcsolódó kép

innova

Business  – Science – Environment

dim,

planetseso

fold

Népszava aszteroida

Csak 2×22 másodpercen múlt…. / TROODON

marsplanet

ngs

Az IDŐ…. – a Földön  / nap —- a  Marson / sol —-a  Milky Way / Galaktikus Idő / 203-209X – ajánlom szíves figyelmetekbe a 204X korszakot…

Hold – Mars – 2122

galax

space.

Időutazás

fold

aidoc1

FUTURE TECHNOLOGIES

Coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, and life after AI…

gombt

block6

block2jpg

Hogyan fogja átalakítani a blockchain technológia a világot

fold

zsextrem

Különleges helyek és információk | Múlt – Jelen – Jövő

Térben és időben nagy utat fogunk megtenni a dinók korszakától egészen a távoli jövőig.

30 TÉMA 1 OLDALON – Időutazás | Dinoszauruszok – Kőkorszak – Piramisok – Robot Evolúció – Intergalaktikus Utazás

Bővített változat – GIGANTIKUS tartalom – PROFI KALANDOROKNAK

marsplanet

af14

kopterek2

C TERV 2222

galax

af7

MOSOLYGÓS ÜDVÖZLET KEDVES LÁTOGATÓ!

Hello, a nevem Ansyme XC722, hostess vagyok itt, én fogadom a látogatókat. Amint látod  nem csak karcsú derék, sportos alak, hanem még szép és bizalomgerjesztő, nagyon barátságos mosoly is kell ehhez  a munkához.

Kerülj beljebb, csak bátran, – most egy érdekes téma következik : a Kobotok megjelenése.

Jól látod, és olvasod – nem elírás történt… a Kobotok hamarosan elfoglalják az őket megillető helyüket a világban. De előtte most röviden tekintsünk át pár dolgot közösen, mi volt – van – és lesz ezen a bolygón. Induljunk tehát együtt. Humán – Robot 5…4…3…2…1…

READY … SET … GO …  ELKÉSZÜLNI … VIGYÁZZ … START

robotot

Mesterséges intelligencia

Mesterséges intelligenciának (MI vagy AI – az angol Artificial Intelligence-ből) egy gép, program vagy mesterségesen létrehozott tudat által megnyilvánuló intelligenciát nevezzük.

Technológia szingularitás

Technológiai szingularitásnak nevezzük azt a közeli jövőben bekövetkező eseményt amikor az emberfeletti  intelligencia megjelenése miatt a technológiai fejlődés és a társadalmi változások felgyorsulnak, olyan módon és sebességgel változtatva meg a környezetet, amit a szingularitás előtt élők képtelenek felfogni vagy megbízhatóan megjósolni.

3D nyomtatás szerves és szervetlen anyagokból 

Az új eljárás villámgyors, főleg a sok órát is igénybe vevő réteges technológiához képest: egy két centis szobor (Rodin Gondolkodójának mása) például mindössze egy perc alatt elkészül.

Robot evolúció

Két évvel azután, hogy a mesterséges intelligenciák elérik  majd az ember színvonalát, a sebességük megduplázódik. A második év után azonban a megnövelt számítási teljesítménnyel rendelkező gépeknek fele ennyi idő (egy év) is elég lesz az újabb duplázáshoz, a rákövetkező gépgenerációnak pedig szintén ennek a fele (fél év), és így tovább.

robotm

A Kobotok | Új technológiák amelyek teljesen átalakítják a gyártást a bolygón

fold

vulcan1

A világ legfélelmetesebb vulkánjai

marsplanet

bar.

Ha nincs saját barlangod

galax

a0033

Kőkorszak vagy űrhajó

A CIVILIZÁCIÓK TECHNOLÓGIAI FEJLETTSÉGE, ALAPVETŐEN HAT FOKOZATBAN

Ez a besorolás az energiahozzáférés mellett a tudás birtoklását is elég jól jelzi. A két szempont az energiatermelés és a technológiai fejlettség, amelyek egymással szoros összefüggésben vannak: minél több felhasználható energiával rendelkezik egy adott civilizáció, annál gyorsabban tud fejlődni a technológia, és minél fejlettebb a technológia, annál hatékonyabban tudják kitermelni az energiát.

I. típus: civilizáció, amely a lakóhelyéül szolgáló bolygóra szórt csillagenergiát hasznosítja
II. típus: szupercivilizáció, amely saját csillagának energiáját teljes egészében hasznosítja
III. típus: szupercivilizáció, amely a saját galaxisának teljes energiáját uralja és hasznosítja
IV. típus: univerzum szintű civilizáció, amely az egész világegyetem energiaforrásai felett rendelkezik
V. típus: multiverzum civilizáció, amely uralja az egész multiverzumot, az összes létező univerzum minden energiája a rendelkezésére áll
VI. típus: legfelsőbb szintű civilizáció, amely felette áll az időnek és a térnek, így képes akár új univerzumokat is létrehozni

További információ ebben a blog-ban található

ufo20

fold

maja17

A maják titkai

marsplanet

meg2

Egy biztos: ezt ember nem építhette – vagy mégis?

galax

ufo1

Az egyiptomi meló

fold

0c4b5-zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ahol megállt az idő – Kőkorszak a XXI. században

marsplanet

afr2

A Föld jövője – Átlagéletkor országonként

galax

robotsss

Robot evolúció, önmagukat fejlesztő és sokszorosító robotok

fold

kobot5

Technológiai Szingularitás – Mesterséges Intelligencia

“Ez a laptop egyetlen nanoszekundum egy tízezred része alatt el tudna végezni az elmúlt tízezer év összes emberi gondolkodásának megfelelő gondolkodást (azaz tízmilliárd emberi agy tízezer éven keresztül végzett munkáját)

A technológia történelmének elemzése rámutat arra, hogy a technológiai változás exponenciális, szemben a jelenlegi ‘intuitív-lineáris’ nézetekkel. Ezért a 21. században nem 100 évnyi, hanem – a jelenlegi ütemmel – 20.000 évnyi fejlődést fogunk megtapasztalni. A fejlődés haszna, eredményei is, mint a chipsebesség és költséghatékonyság szintén exponenciálisan fognak növekedni. Még az exponenciális növekedés is exponenciálisan fog változni.

Pár évtizeden belül a gépi intelligencia meg fogja haladni az emberi intelligenciát, és ez a szingularitáshoz fog vezetni: olyan gyors és alapvető technológiai változásokhoz, amely szakadást fog létrehozni az emberi történelemben. Az esemény következményei olyan, jelenleg elképzelhetetlen jelenségek lesznek, mint a biológiai és nem-biológiai intelligencia keveredése, halhatatlan, szoftver alapú emberek, végül pedig egy hihetetlenül magas szintű intelligencia, amely fénysebességgel terjed az univerzumban.

Az emberi képességekben mélyreható és drámai hirtelenségű változást eredményező szingularitás dátumát 2045-re teszem. Az abban az évben létrehozott nem biológiai intelligencia egymilliárdszor erősebb lesz, mint az emberiség teljes intelligenciája ma.”

robotgy

Technológiai Szingularitás – Mesterséges Intelligencia

Kapcsolódó kép

We love ❤️ Milky Way | We love ❤️ Pleiades | We love ❤️ Laniakea 

univ3

Intergalaktikus Utazás | Intergalactic Travel – Alien Worlds

5d194-planet3

Intergalaktikus Utazás | Intergalactic Travel – Alien Worlds | Welcome to ITAW

fold

futurevp

amas8

Save the Planet Earth! Innovations & Future Technology

¡Salva el planeta tierra! Innovaciones y tecnología futura

Amazonia forever 🌳❤️❤️❤️🌳 Amazonia por siempre 🌳❤️❤️❤️🌳

Salvemos la Amazonia! SAVE THE AMAZON RAINFOREST! Défendre la forêt amazonienne!

fold

saveamas

¿QUE PUEDO DECIR? ,hermosa imagen de lo que debemos hacer con la MADRE TIERRA, protegerla.

fold

zsklima

Climate Change and Global Warming  ¡Salva el planeta tierra! Innovaciones tecnológicas del futuro  CAMBIO CLIMÁTICO EN EL MUNDO

fold

greenw

Business – Science – Environment

The Great Green Wall is an African-led movement with an epic ambition to grow an 8,000 km natural wonder of the world across the entire width of Africa.

A decade in and roughly 15% underway, the initiative is already bringing life back to Africa’s degraded landscapes at an unprecedented scale, providing food security, jobs and a reason to stay for the millions who live along its path.

The Wall promises to be a compelling solution to the many urgent threats not only facing the African Continent, but the global community as a whole – notably climate change, drought, famine, conflict and migration.

Once complete, the Great Green Wall will be the largest living structure on the planet, 3 times the size of the Great Barrier Reef.

Save the Planet Earth! The Great Green Wall

dim6

fold

space5

gombhetes

robotkek

 FUTURE TECHNOLOGIES

Coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, and life after AI…

kobot4

gombh
airport

planetearth

space4

gal

spacei1

HOW IT WORKS: The International Space Station

moon

hold

mars,

marstimel

mars9

2020s – 2030s – 2040s – 2050s – 2060s – 2070s – 2080s – 2090s – 22nd century

Mars Colonization Timeline

gombh

We love ❤️ Earth | We love ❤️ Mars | We love ❤️ Space 

planets,

We love Earth | We love Mars | We love Space 

gömb

planet5

Save the Planet Earth!  Business Opportunity | Innovations & Future Technology

Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies

gombhat
cropped-c682a-ship6

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 Thank you for viewing!

Köszönjük szépen a figyelmet, reméljük érdekes volt számodra pár információ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s