Huizen te koop in Hongarije

Welkom op onze agentschappen, onze vastgoedprofessionals zijn stellen u voor om onze goederen te verkopen, te kopen of te huren in Hongarije.

terkepm

Prachtige woning nabij het Balatonmeer!
Alsópáhok
€ 387.000

zs1

Nabij Héves ( 3 km ) en Keszthely ( 7 km ) en op maar 10 km van het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Alsópáhok. Hier kan men nog alle voorzieningen vinden welke men nodig heeft voor het dagelijkse leven. De mooie winkelsteden Héves of Keszthely zijn binnen 10 minuten te bereiken
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Er is ook een prachtige typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn reeds aanwezig.
Super woning met al de mogelijk luxe!
Het vliegveld van Héviz-Balaton is op 4 km afstand.
De woning,opgetrokken uit steen, is gebouwd in 2007 en er is gebruik gemaakt met alle moderne isolerende materialen en geheel volgens West-Europese normen en dat van een zeer hoogstaand niveau!
Het geheel staat om een dubbel perceel met een oppervlakte van 1900 m2. De tuin is omheind en er is een mooi terras met zwembad.
Het woonoppervlak van de woning is maar liefst 231 m2 en heel ruim opgezet.
Kelder:
Dubbele garage ( 51 m2 ) provisieruimte ( 12 m2 ) hobby ruimte ( 28 m2 ) toilet ( 3 m2 ) Kachelruimte (11 m2) opbergruimte ( 4 m2 ) en een ruim terras van 50 m2.
Begane grond:
4 slaapkamers ( 16,12,15 en 14 m2) hal ( 10,4 en 13 m2 ) badkamer met toilet ( 12 m2 ) separaat toilet ( 5 m2 ) kledingkast ( 4 m2) keuken ( 14 m2 ) woonkamer ( 41 m2 ) eetkamer ( 10 m2 ) en een terras van 14 m2.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Er is ook een prachtige typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn reeds aanwezig.
Super woning met al de mogelijk luxe!

terkepm
Prachtige villa gelegen in het wijngebied van Pécs! Zeer nabij het centrum van Pécs en in een mooie heuvelachtige omgeving en in het wijngebied ligt deze pracht.
Pécs.
€ 315.000

zs2

Prachtige villa gelegen in het wijngebied van Pécs!
Zeer nabij het centrum van Pécs en in een mooie heuvelachtige omgeving en in het wijngebied ligt deze prachtige en in de jaren 2001-2010 nieuw gebouwde villa in mediterrane stijl. Pécs is gelegen aan de voet van het Mecsek gebergte en is een echte levendige en mooie stad met alle voorzieningen die men maar kan bedenken. De omgeving is heuvelachtig en alles is binnen handbereik. Om een idee te geven van de centrale ligging van deze villa….het moderne inkoopcenter de Árkád, gelegen midden in het centrum van de stad, ligt maar op 5 km ( 8 minuten per auto ) rijden. De infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar de villa is gewoon goed.
De villa is gebouwd in de periode 2001-2010 met gebruikmaking van de meest moderne en goed isolerende materialen en is in een uitstekende en direct bewoonbare staat. De mediterrane stijl geeft het geheel een extra luxe uitstraling. Omdat de villa gebouwd is in een heuvelachtige omgeving heeft de huidige eigenaar er voor gekozen om de glooiing te gebruiken en er 2 verdiepingen van te maken waardoor er een mooi geheel ontstaat. Het woonoppervlak is maar liefst 270 m2 evenredig verdeeld over de twee verdiepingen.
Op de laagste verdieping is er een dubbel garage met 3 kamers/ruimtes en op de 1e verdieping/begane grond is er een zeer ruime en op het zuiden gerichte woonkamer, 3 slaapkamers, ruime badkamer en een toilet. Alles voorzien van het moderne comfort. Het perceel van 1106 m2 is netjes aangelegd en geheel omheind en afgesloten met een mooie poort.
Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV gestookt op gas en er is vloerverwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Ruime villa in het wijngebied van Pécs gebouwd in een mediterrane stijl, niet goedkoop maar iedere euro meer dan waard!

terkepm

Klein kasteel te koop in een prachtige omgeving!
Kissomlyó
€ 299.000

zs3

Klein kasteel te koop in een prachtige omgeving!
U zoekt iets unieks?
Stop met zoeken want dit kan het misschien zijn……een eigen klein kasteel met een zwembad gelegen in een klein dorp ten noord westen van het Balatonmeer. De prachtige stad Keszthely met de bekende thermaalbaden is met een klein uurtje te bereiken en de grote stad Szombathely is iets dichterbij en is 35 minuten per auto.
Het dorp Kissomlyó zelf heeft nog enkele basisvoorzieningen welke men nodig heeft maar in een straal van 25 km kun je lekker winkelen en genieten van een dagje uit.
Centraal gelegen tussen 4 thermaalbaden en ideaal voor mensen welke kunnen genieten van het wellness thermaalbad.
Het kleine kasteel is in goede staat en het kleine landgoed met alles erop en eraan ook. Het hoofdgebouw heeft een binnenplaats een een mooie entree. Er is een ruime woonkamer en eetkamer een bibliotheek een keuken en twee slaapkamers met een eigen badkamer. De plafond zijn,zoals het bij een kasteel hoort,hoog. ( 3,25 meter ) Op het ruime perceel van 3.343 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime gastenverblijf van ongeveer 140 m2 en een garage waar 3 auto’s in kunnen en uiteraard hoort hier ook een zwembad bij!
Het geheel is eigenlijk een wereld op zich waar men alle rust en ruimte kan vinden…..al met al echt iets apart maar uitermate geschikt voor diverse doeleinden: B&B of om er met twee gezinnen te wonen of er paarden te houden of om gewoon zelf te genieten van al het moois.
Al het moderne comfort is aanwezig zonder de authentieke details en elementen uit het oog te verliezen.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool en als verwarming is er een Centrale Verwarming op gas en een prachtige typisch Hongaarse tegelkachel. Er is ook gedacht aan de veiligheid want er is een uitgebreide alarminstallatie en een verlichting met bewegingssensoren en alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Internet en satelliet tv is ook reeds voorhanden.
Een uitzonderlijk en uniek object!
( er is de mogelijkheid om het 2e separate gastenverblijf, 225 m2,woonkamer/keuken,2 slaapkamers en een badkamer en de bijbehorende garage en gelegen op een perceel van 2500 m2 erbij te kopen voor een prijs van € 75.000,- K.K……LET OP….het zijn 2 separate kadastrale percelen!!)
Kissomlyó is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Vas. Kissomlyó telt 230 inwoners (2012).
In het dorp wonen verschillende nationaliteiten. Het dorp is gebouwd op en rondom een miljoen jaren geleden ontstane vulkaan. De krater is nog aanwezig en gratis te bezoeken. Op de berg zijn vele (kleine) wijngaarden. Kissomlyó ligt in de omgeving van 4 thermaal baden in Borgáta,Sárvár,Mesteri en Celldömölk.

terkepm

EENMALIGE EN TIJDELIJKE PRIJSAANPASSING! In top staat verkerende camping te koop! Gelegen in het uiterste noorden van Hongarije en in het comitaat Nográd.
Cered
€ 250.000

zs4

In top staat verkerende camping te koop!
Gelegen in het uiterste noorden van Hongarije en in het comitaat Nográd ligt het middelgrote dorp Cered. Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, apotheek, dokter, enkele eet- en drink gelegenheden en een bank. De Slowaakse grens is op een steenworp afstand. De omgeving is met veel natuurschoon ,bergen en meertjes omgeven. Er zijn veel wandel en fietsroutes en vergeet de jachtmogelijkheden niet!
In het voormalige grensgebouw is met veel smaak en oog voor detail een werkelijk unieke en uitzonderlijke mooie camping/B&B gerealiseerd. Alles straalt liefde voor het vakmanschap uit en de uitvoering is buitengewoon luxe!
De camping/B&B is geheel vrij gelegen en staat op een perceel van ongeveer 1 ha ( 10.000 m2 ) midden in een prachtig natuurpark en met een bruikbare woonoppervlak is maar liefst 2000 m2!
Er is gekozen om een mediterraanse sfeer te creëren. Het complex bestaat uit grote gebouwen met super dergelijke muren van 40 cm dik en een gewelfde kelder. Het geheel is compleet gerenoveerd waardoor men geen grote uitgaven meer heeft en alleen het normale onderhoud.
Het grote hoofdgebouw is centraal gelegen in het midden en heeft een oppervlakte van 480 m2 (40 m x 12 meter breed ) en de 2e verdieping is ook nog 480 m2. Er is ook nog een prachtige gewelfde kelder over hele lengte van 40 meter. In dit gebouw is voorlopig alleen een grotsauna gerealiseerd voor 16 personen.
Op de begane grond zijn in totaal 12 kamers en een sportschool met alles er op en er aan mag uiteraard ook niet ontbreken!
Er zijn 2 officiers verblijven waar 2 prachtige villa`s onder 1 kap hebben gerealiseerd met 4 slaapkamers, 2 woonkamers/open keuken, 2 badkamers en een prachtig terras met uitkijk over de bergen en natuur.
Aan een zijde van deze villa is er een overdekte aanbouw voor hout voor de winter en aan andere kant is hondenkennel met 2 prachtige huisjes in stijl van villa.
Aan de andere zijde is de voormalige paardenstal omgetoverd tot een extra ruime en luxe villa met 100 m2 overdekte terrassen er om heen. De tweede verdieping is nog niet helemaal af maar er is een begin gemaakt met het maken van studios. Er is tevens een bioscoop en discozaal voor campinggasten.
Uiteraard zijn alle voorzieningen om de gasten te vermaken aanwezig zoals een keuken, badkamer en grote beamer / disco installatie.
Wat is nog allemaal aanwezig op dit unieke object?
Een carport van 12 meter lang en 5 meter breed met voorraad hout voor volgend jaar.
Een grote werkplaats en of werkruimte, overdekte barbecueplaats met zitgedeelte.
2 legertenten en meer ruimte om extra tenten te plaatsen, dus extra inkomsten.
Er is buitengewoon veel werk en aandacht besteed aan het zwembad en alles wat er mee van doen heeft.
Het zwembad is 10 x 5 meter en wordt gezuiverd via een computer / filter systeem. Overal is sfeerverlichting aangebracht en rond het zwembad zijn overdekte hangmatten met terras. Uiteraard is er een vrouwen en mannen wc plus een aparte wasgelegenheid voor de campinggasten. Voor de campinggasten zijn er douches. Een bar met een overdekte eetzaal en buitenkeuken maken het geheel compleet.
Er is bewust gekozen om het zwembad op een heuvel te plaatsen zodat men een pracht panoramisch uitzicht heeft!
Op het ruime perceel van 1 ha staan vele fruitbomen en vele druivenranken en uiteraard ontbreekt een moestuin ook niet.
Belangrijk om te weten is wel dat de toegangsweg naar de Camping/B&B niet geasfalteerd maar een grintweg is…..deze toegangsweg/onderhoud valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente maar in de praktijk dient men deze weg zelf goed te onderhouden.
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er o.a houtkachels. Internet en tv kan via de satelliet ( € 60,- per maand )
Men komt zelden in deze mooie omgeving zo een mooie en bedrijfsklare camping/B&B
tegen…Het kost wat maar……Men krijgt ook ongelofelijk veel….En in een topkwaliteit!

terkepm

Ook hier heeft u het WOW gevoel ! Liggend in het comitaat Tolna is het grote dorp Simontornya. Hier zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals: supermarkten.
Simontornya
€ 245.000

zs5

Ook hier heeft u het WOW gevoel !
Liggend in het comitaat Tolna is het grote dorp Simontornya. Hier zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals: supermarkten, eet- en drink gelegenheden, een klein ziekenhuis, een apotheek, scholen en nog veel meer. De omgeving is ruim en met veel natuur omgeven….Vlak met soms ook heuvelachtige gedeeltes.
Het dorp is ideaal voor mensen die het echte Hongarije willen ontmoeten, de mensen in het dorp zijn gastvrij en vriendelijk. De vele wijnbergen zorgen voor prachtig uitzicht!
De omgeving is prachtig, vanuit Simontornya kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan omliggende plaatsen als Székesfehérvár, Szekszárd, Tamási en ook het Balatonmeer ligt op een afstand van zo’n 30 minuten rijden. De hoofdwegen in het dorp zijn de Malom utca en de Petöfi utca, langs deze wegen vindt u de winkels, cafés en restaurants.
De hoofd bezienswaardigheid van het dorp is ” De toren van Simon”, een donjon gebouwd in de 13de eeuw. Inmiddels is het gebouw zo vaak gerestaureerd dat het een puzzel van bouwstijlen is. In de zomermaanden kunt u het gebouw ook van binnen bezichtigen. In de bergen rond het dorp vindt u zogenaamde “woonkelders”. Kleine grotten waarin tegenwoordig vooral wijnkelders te vinden zijn maar waarin ook nog wel zigeuners wonen.
Restaurants en amusement : Er is een thermaalbad in Simontornya dat op maandag gesloten is. Bij dit zwembad vindt u ook een camping. Er zijn twee betaalbare hotels: Tó Étterem és Motel (ook restaurant) en Gála Panzió. In het dorp vindt u restaurants als Bonci Étterem és Pizzéria en Tulipán Étterem waar u tegen een redelijke prijs een heerlijke maaltijd kunt eten.
LET OP : In Simontornya kunt u tegen vergoeding vissen op karper.
Deze uniek gelegen woning is hoger gelegen op zo’n wijnberg en gaat u gegarandeerd het “WOW” gevoel geven! Het uitzicht over de “7 meren”‘ is werkelijk fenomenaal!
De woning is gerenoveerd en een groot gedeelte is helemaal opnieuw gebouwd en is van al het moderne comfort voorzien ondanks dat het op een wijnberg ligt. Het geheel is opgetrokken uit steen en is goed geïsoleerd. Met een bruikbaar woonoppervlak van ongeveer 374 m2 ( exclusief garage ) verdeeld over verschillende gebouwen kan met recht gesproken worden van een ruime woning.

De hoofdwoning. ( ongeveer 91 m2 + 91 m2 = 10 m2 = 192 m2)
Begane grond:
– ruime hal ( staan nu de planten voor de overwintering )
– ruime woonkamer met open keuken
– badkamer met separaat toilet
– aansluitende de slaapkamer
– zeer ruim terras met een prachtig panoramisch uitzicht
1e verdieping:
– ingang en opgang met een vaste trap naar de 1e verdieping.
– ruime en hoge verdieping met een eigen in en opgang. Volledig geïsoleerd en afgetimmerd en voorzien van nieuwe kozijnen en ramen.

Wijnkelder en pershuis met appartement: ( ongeveer 48 m2 + 45 m2 + wijnkelder 19 m2 = 112 m2 )
Aangrenzend aan de hoofdwoning het pershuis met prachtige wijnkelder EN appartement. Geheel gerenoveerd en voorzien van al het gemak en geschikt voor feestjes en verhuur.
– ruime open keuken
– pershuis
– in zeer goede staat verkende originele wijnkelder
– badkamer met toilet
– opgang naar het separaat appartement met balkon en een eigen ingang aan de achterzijde, dus privacy is gegarandeerd.

Zelfstandig gastenverblijf: ( ongeveer 35 m2 + 35 m2 = 70 m2 )
– keuken/woon en eetkamer
– badkamer met toilet
– wijnkelder
– slaapkamer op de 1e verdieping met eigen ingang

Garage: ( ongeveer 85 m2 )
– Zeer ruime garage van maar liefst ongeveer 85 m2 met dubbele ingang

Op het ruime perceel van 13.191 m2 ( 1.3 ha ) staan nog veel druivenranken en fruitbomen. Aan de achterzijde en de ingang van het perceel is er ook een ruim privéparkeerplaats van ongeveer 50 m2. Het betreft hier een perceel in het buitengebied/wijngebied wat 100 % correct op naam staat. Voor alle bebouwingen zijn de juiste vergunningen aangevraagd en verleend!
Via een goed begaanbare betonweg is de woning zeer goed te bereiken.
Ook zeer geschikt om paarden te houden omdat het huis helemaal achter op het perceel gebouwd is en men een prachtig uitzicht heeft over het grondstuk met de grazende paarden. Op dit moment staan er nog veel wijnranken met een jaarproductie van ongeveer 3000 liter wijn. Inmiddels is het aantal wijnranken uitgedund en vervangen door gras maar toen alles er nog stond was er een productie van ongeveer 5000 liter.
Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank ( 3 stuks aanwezig). Als verwarming is er een CV en vloerverwarming op gas (eigen gastank) en een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv is aanwezig.
Het is zeer zeker geen “koopje” , maar geloof me….de uniek ligging en het prachtige uitzicht en de staat van de woning is het iedere € meer dan waard!!

terkepm

Top woning met € 10.000 extra inkomsten per jaar midden in Eger!
Eger
€ 236.300

zs6

Top woning met € 10.000 extra inkomsten per jaar  midden in Eger!
Kijk….dit is een uitzonderlijk object….het gaat hier om een recent gebouwde zeer ruime moderne woning midden in het centrum van de prachtige barok stad Eger. De woning is in werkelijk sublieme staat en van alle gemakken en modern comfort voorzien. Er zijn 3 verdiepingen te weten een kelder.begane grond en de 1e verdieping.
Over de stad Eger is veel te zeggen maar het is werkelijk een prachtstad om in te wonen. Gelegen in het noorden van Hongarije en in een heuvelachtige/bergachtige omgeving. Dit zie je ook terug bij de ligging van deze woning….je hebt een mooi uitzicht over de heuvels/bergen bij Eger.
De woning zelf heeft een woonoppervlak van ongeveer 300 m2 welke verdeeld zijn over de 3 verdiepingen. Er zijn 8 kamers waarvan 5 slaapkamers een grote hal en 2 badkamers met bad en douche en toilet. Daarnaast zijn er nog wat opslagkamers en een heel grote garage met ruimte voor wel 4 auto’s. Een mooi terras en balkon maken het plaatje compleet.
Het is een energiezuinige woning en er is door de gehele woning vloerverwarming gecombineerd met radiatoren en de woning is op en top beveiligd en is voorzien van een alarm en camera’s. Het perceel van 580 m2 is volledig afgezet.
Electra,gas en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een Centrale Verwarming.
Het huis heeft ook nog een extra financieel voordeel ( niet iedereen wil en/of zoekt dit maar is wel interessant ) want op het dak is een GSM antenne geplaatst en hiervoor krijgt de eigenaar een jaarlijkse vergoeding van € 10.000,- per jaar van de telefoonaanbieder(s) en het contract loopt nog tot 2026…….dus een extra inkomen van maar liefs € 100.000,- vast!!!
Kortom een zeer interessante woning!
Eger is een stad in het noorden van Hongarije. Het is tevens de hoofdstad van het comitaat Heves en is een “stad met comitaatsrecht”. Eger telde in 2014 54.527 inwoners.

terkepm

VERDER IN PRIJS VERLAAGD! Op 3 km. van het Balatonmeer, nabij Keszthely en Héviz gelegen modern, ruim en luxe landhuis, gelegen op een fraaie locatie op een zeer ruim perceel
Balatonszentgyörgy
€ 185.000

zs7

Op 3 km. van het Balatonmeer, nabij Keszthely en Héviz gelegen modern, ruim en luxe landhuis, gelegen op een fraaie locatie op een zeer ruim perceel (laatste van het dorp) en onderhoudsvrij. De in de jaren negentig gebouwde woning is v.v. gas/water/riolering/licht/telefoon/satelliet t.v.; verwarming middels moderne c.v. Geheel gebouwd volgens Nederlands/Duitse standaard! Ind.: b.g.: hal met hobbyruimte/tuinkamer, ruime centrale woonkamer met uitzicht over het perceel, eetkamer met moderne keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Kelder (stahoogte): verwarmingshuis, diverse opslagruimte etc. Verd.: overloop, 3 ruime slaapkamers, grote centrale torenkamer met diverse mogelijkheden, 2e badkamer met douche, 2e toilet, 2e keuken en groot balkon met vrij uitzicht. Door de indeling is de bovenverdieping eventueel ook afzonderlijk te verhuren na kleine aanpassing als appartement. Aangebouwde volledig geïsoleerde stenen garage (30 m²) voor meerdere doeleinden, overdekte ruime houten veranda. Zeer groot perceel (7719 m²!; mogelijkheid om nog eens ca. 5.000 m² bij te kopen) met besloten tuin met gras, bomen, coniferen, schuur, ruime vijver, weide en akker. Wit ijzeren hekwerk rondom.
Fraai gelegen op loopafstand van de natuur met alle toeristische voorzieningen in de buurt, alsmede supermarkt en twee restaurants op loopafstand. Gelegen in een rustige, groene straat helemaal aan de rand van het leuke dorp Balatonszentgyörgy, doch op loopafstand van het centrum, station, de beroemde oude “Csillágvár” (“Sterrenburcht”) en niet ver van het aantrekkelijke Balatonmeer met zijn gunstige klimaat. Het historische stadje Keszthely (met alle overige voorzieningen) ligt op 10 km, ongeveer op dezelfde afstand ligt het beroemde kuuroord Héviz met zijn geneeskrachtige thermaalmeer. Daarnaast bossen, heuvels en meren in de directe nabijheid, waaronder het Natuurpark Kisbalaton (“Klein-Balaton”), een waar vogelparadijs. Enkele golfbanen binnen een straal van 25 km., de grootste golfbaan van Zuidwest-Hongarije op een klein uurtje rijden.
Het gehele jaar door uitstekend bereikbaar zowel per auto, vliegtuig, bus en trein. Zeer geschikt voor permanente bewoning, maar eventueel ook als zeer luxe tweede woning of gedeeltelijke verhuur. Er bestaat evt. de mogelijkheid een 2e en 3e woning ernaast te bij te bouwen, hetgeen het landhuis ook geschikt maakt als investeringsobject. Maakt u gerust een afspraak voor bezichtiging, de enige mogelijkheid om de woning echt goed te leren kennen.

terkepm

Werkelijk een villa met het “WOW” gevoel!
Simontornya
€ 185.000

zs8

Werkelijk een villa met het “WOW” gevoel!
Gelegen in het comitaat Tolna ligt het grote dorp Simontornya. Hier zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals: supermarkten,eet en drink gelegenheden,klein ziekenhuis,apotheek,scholen en nog veel meer. De omgeving is ruim en met veel natuur omgeven….vlak maar ook heuvelachtige gedeeltes.
Het dorp is ideaal voor mensen die het echte Hongarije willen ontmoeten, de mensen in het dorp zijn gastvrij en vriendelijk. De vele wijnbergen zorgen voor prachtig uitzicht!
De omgeving is prachtig, vanuit Simontornya kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan omliggende plaatsen als Székesfehérvár, Szekszárd, Tamási en ook het Balatonmeer ligt op een afstand van zo’n 30 minuten rijden.De hoofdwegen in het dorp zijn de Malom utca en de Petöfi utca, langs deze wegen vindt u winkels, cafés en restaurants.
De hoofdbezienswaardigheid van het dorp is ” de toren van Simon”, een donjon gebouwd in de 13de eeuw. Inmiddels is het gebouw zoveel keer gerestaureerd dat het een puzzel van bouwstijlen is. In de zomermaanden kunt u het gebouw ook van binnen bezichtigen. In de bergen rond het dorp vindt u zogenaamde “woonkelders”. Kleine grotten waarin tegenwoordig vooral wijnkelders te vinden zijn maar waarin ook nog wel zigeuners wonen.
Restaurants en amusement : Er is een thermaalbad in Simontornya dat op maandag gesloten is. Bij dit zwembad vindt u ook een camping. Er zijn twee betaalbare hotels: Tó Étterem és Motel (ook restaurant) en Gála Panzió. In het dorp vindt u restaurants als Bonci Étterem és Pizzéria en Tulipán Étterem waar u tegen een redelijke prijs een heerlijke maaltijd kunt eten.
LET OP : In Simontornya kunt u, tegen vergoeding, vissen op karper.
De woning.
Deze uniek gelegen woning is hoog gelegen op zo’n wijnberg en gaat u gegarandeerd het “WOW” gevoel geven! Het uitzicht is werkelijk fenomenaal!
In 2001 is de woning opgeleverd en is van al het moderne comfort voorzien…ondanks dat het op een wijnberg ligt. Het geheel is opgetrokken uit steen en is goed geïsoleerd. Met een bruikbaar woonoppervlak van ongeveer 225 m2 kan met recht gesproken worden van een ruime woning. Het woonoppervlak is verdeeld over 2 verdiepingen.
Begane grond:
-wasruimte,toilet,open keuken met toegang tot de heel ruime living van maar liefst 88 m2, masterslaapkamer met aangrenzend een ruime badkamer met toilet.
-op de begane grond is ook een separaat ruim gastenverblijf gemaakt voorzien van een keuken,ruime hal,badkamer met toilet en een ruime slaapkamer. Via de hal in het gastenverblijf kan men met een vaste trap naar de 1e verdieping.
Eerste verdieping:
-ruim extra gastenverblijf waar reeds alle voorzieningen zijn doorgetrokken maar alleen nog moet worden afgewerkt.
-ruim 2e,nog te realiseren, gastenverblijf
Het ruime overdekte terras van ongeveer 100 m2 zorgt voor extra leefruimte…..met uitzicht op het zwembad…en….het prachtige uitzicht over de 7 meren!
Enkele belangrijke details:
zwembad,8x4m, met pomp en filter
vloerverwarming door het gehele huis inclusief het gastenverblijf
eigen gasvoorziening met gastank…in eigendom.
elektra 3 fase
terras van ongeveer 100 m2
ruim separaat gastenverblijf met ruimte voor 2 of 3 extra gastenverblijven
uitermate geschikt voor een luxe B&B
woonoppervlak maar liefst 225 m2
in goede staat verkerende wijnkelder met persruimte
alarm met video cameras zodat men vanuit de huiskamer het geheel kan overzien….met een app voor op de telefoon!
perceel staat 100 % correct op naam
de woning is voorzien van airco
Op het ruime perceel van 5948 m2 staan nog veel druivenranken en fruitbomen en uiteraard een in goede staat verkerende wijnkelder met persruimte.Het betreft hier een perceel in het buitengebied/wijngebied wat 100 % correct op naam staat. Voor alle bebouwingen zijn de juiste vergunningen aangevraagd en verleend!
Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank ( 10 m3 ). Als verwarming is er vloerverwarming en een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv is aanwezig. Airco zorgt voor de heerlijke verkoeling in de zomermaanden.
Het is zeer zeker geen “koopje” maar geloof me….de uniek ligging en het prachtige uitzicht en de staat van de woning is het iedere € meer dan waard!!

terkepm

Prachtig vakantiehuis nabij het “klein” Balatonmeer!
Zalakaros
€ 180.000

zs9

Prachtig vakantiehuis nabij het “klein” Balatonmeer!
Net ten zuiden van Kis Balaton ligt de plaats Zalakaros. Deze stad is beroemd om haar mooie thermaal en zwembaden. Kisbalaton is een klein meer met een diverse natuurgebied. In Zalakaros kan men alles vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,apotheek,scholen,en eet en drink gelegenheden. Het openbaar vervoer naar alle grote steden waaronder Budapest is gewoon heel goed en gaat dagelijks.
Het unieke van deze woning is toch wel de zeer centrale ligging ( 800 meter ) ten opzichte van het mooie thermaalbad van Zalakaros en het feit dat er reeds 4 appartementen zijn welke mooi en lux zijn ingericht en klaar voor de succesvolle verhuur!
Er zijn zoals reeds aangegeven 4 appartementen waarvan er 2 met een eigen galerij en voorzien van slaapkamer,woonkamer/keuken en een badkamer met toilet. Het object heeft 7 kamer en 5 badkamers. Op het overdekte terras van 15 m2 is het heerlijk vertoeven. Het geheel is in 2004 gebouwd en meteen bewoonbaar en bruikbaar. Ideaal is ook het praktische perceel van 790 m2.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool.Als verwarming is er een CV op gas. Internet en satelliet is reeds voorhanden.
Top kans om wonen en werken te combineren! Echt een goede investering en met zeer goede verhuurmogelijkheden.
Het geheel wordt verkocht inclusief alle meubels!
Prijs : 54.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 180.000,-) Kosten koper.
Zalakaros is een stadje, kuuroord en gemeente in het Hongaarse comitaat Zala. Zalakaros telde 1748 inwoners in 2007 en 1.939 inwoners in 2016.
In Zalakaros werd in 1962 een warmwaterbron ontdekt en in 1965 werd het thermaalbad geopend. Het thermaal water is rijk aan mineralen en is onder andere goed voor reumapatiënten. Sinds 1965 is het stadje dus een belangrijk kuuroord in de provincie Zala. Ook na de omwenteling in 1989 behield de plaats haar toeristische profiel, er kwam echter wel concurrentie van nieuwe kuuroorden in de omgeving. Zalakaros kreeg in 1997 stadsrechten van de Hongaarse president en is daarmee de kleinste stad van Hongarije.
De omgeving van Zalakaros is aantrekkelijk voor toeristen. Het gebied is bekend om de wijngaarden en fruitteelt en is heuvelachtig. Het natuurgebied Kis-Balaton is vlakbij en ook het Balatonmeer ligt niet ver van Zalakaros.

terkepm

Uniek object met ontzettend veel mogelijkheden! Soms zijn er van die objecten waarvan men denkt…Wat kun je hier veel mee! Dit is er zo eentje. Centraal gelegen.
Szigetvár-Zsibót
€ 135.000

zs10

Uniek object met ontzettend veel mogelijkheden!
Soms zijn er van die objecten waarvan men denkt…Wat kun je hier veel mee! Dit is er zo eentje. Centraal gelegen aan het begin van het wijngebied van Szigetvár en aan de geasfalteerde weg ligt dit zeer ruime object met ongelofelijke mogelijkheden. Szigetvár ligt op een kleine 5 minuten en Pécs en Kaposvár zijn in een kleine 45 minuten te bereiken. De omgeving is redelijk vlak maar met veel natuur en vrijheid omgeven. Vergeet ook het bekende wijngebied Zsibót niet en tevens de diverse thermaalbaden in de omgeving. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. Dit mooie object is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden zoals: een camping, een hotel, een Bed and Breakfast, een restaurant of bijvoorbeeld als ranch voor paarden of andere dieren.
Het object is gelegen op een, geheel omheind perceel van maar liefst 24.475 m2 (2.4 ha met de lange aankoopprocedure) en is in het verleden een wijnfabriekje met een woongedeelte geweest. Er staan 2 ruime panden op het perceel. Het gele pand met een oppervlakte van maar ruim 300 m2 is het oorspronkelijke wijnfabriekje met eigen weegbrug en is nog in een degelijke staat. Een betonnen fundering met stenen muren en geschikt voor vele doeleinden zoals bijvoorbeeld stallen voor paarden.
Uniek is het witte hoofdgebouw met een uitzonderlijke en extreem grote gewelfde wijnkelder. Er zijn 2 ingangen en er is een woonoppervlak van maar liefst 393 m2 op de begane grond. Vanuit de 80 m2 lange hal heeft men toegang tot alle kamers en ook tot de prachtige ruime en gewelfde wijnkelder van ruim 200 m2. Ideaal voor een wijnproeverij of een mooi restaurant.
Er zijn veel bruikbare kamers waar men de bestemming zelf nog kan bepalen. Wonen en werken combineren, maar uiteraard ook als men heerlijk ruim wil wonen. De gehele staat is meer dan redelijk en zelfs redelijk tot goed. Uiteraard moet men in dit uniek object nog wel investeren/renoveren/moderniseren om alles weer bij de tijd te brengen.
Elektra en water is aanwezig. De afwatering loopt via septic tanks en als verwarming is er een CV gestookt op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Wonen, werken, camping, Bed and Breakfast, een restaurant of het realiseren van een echte Ranch…Bedenk iet moois en het is hier mogelijk!

terkepm

IN PRIJS VERLAAGD! Ruim en modern landhuis met gastenverblijf, gelegen in het groene welvarende dorp Hosszúhetény, even ten oosten van Pécs. Het object is geleg.
Hosszúhetény
€ 130.995

zs11

Ruim en modern landhuis met gastenverblijf, gelegen in het groene welvarende dorp Hosszúhetény, even ten oosten van Pécs. Het object is gelegen aan de rand van dit bij veel toeristen geliefde dorp, aan de voet van de Zengő en Hármashegy, die de top van het Mecsekgebergte vormen. Vanuit de woning loopt men zo de weiden, wijnheuvels en bossen in, terwijl tegelijk het centrum met alle voorzieningen ook op loopafstand bereikbaar zijn. De woning is gebouwd rond 2000, aangesloten op alle nutsvoorzieningen en sfeervol ingericht, met o.a. authentieke tegelkachel en plafonds van rood dennenhout. Het woongedeelte bestaat uit een entree met hal, ruime woon-/eetkamer met open keuken, vier slaapkamers, 2 badkamers, terras, voorraadkamer en separaat toilet. Een deel hiervan heeft een eigen aparte ingang, met 1 slaapkamer, badkamer en keukentje en is ook als gastenappartement te gebruiken. Aan de zijkant is een verder appartement aangebouwd met een eigen ingang, terras, 2 kamers, mini-keuken en eigen badkamer; dit wordt thans verhuurd aan toeristen en is daarvoor uitermate geschikt. De woning is vrijwel helemaal af, de buitenkant kan naar eigen smaak worden gestuukt. Het pand is gelegen op een ruim perceel met fraai uitzicht; evt. kan er een tweede perceel (1213 m2) voor de bouw van een tweede woning bijgekocht worden. Dit huis is zowel te koop, als ook te huur voor langere periode, het gastenverblijf is ook voor vakanties te huur.

terkepm

Volledig naar West-Europese maatstaven gerenoveerd woonhuis met gastenverblijf gelegen in het zeer populaire dorp Alsómocsolád. Het vrijstaande L-vormige gebouw.
Alsómocsolád
€ 99.000

zs12

Volledig naar West-Europese maatstaven gerenoveerd woonhuis met gastenverblijf gelegen in het zeer populaire dorp Alsómocsolád.
Het vrijstaande L-vormige gebouw van bijna 200 m2 is in 2 delen verdeeld; woonhuis aan de voorzijde van het perceel en het gastenverblijf aan de achterzijde.
Het woonhuis bestaat uit 2 slaapkamers aan de voorzijde met daarachter de woonkamer. Grenzend aan de woonkamer zijn de half-open keuken en een gang naar de badkamer en derde ruime slaapkamer.
Het ruime gastenverblijf is, los van de badkamer met ruime douche en sauna, volledig open. Hierdoor is een prachtige grote ruimte ontstaan met daarin een uniek element. Op de foto ziet u een groot rond bad dat oorspronkelijk een wijnvat is geweest! Het gastenverblijf heeft een eigen keuken en ingang zodat u en uw gasten van volledige privacy kunnen genieten.
Verder is het gastenverblijf net als het woonhuis natuurlijk voorzien van centrale verwarming, eigen warmwatervoorziening en elektriciteit.
Naast het gastenverblijf bevindt zich ook nog een ruime garage met voldoende opslagruimte.
Dit is een perfecte woning voor wie permanent in Hongarije wil wonen of een groot vakantiehuis zoekt dat al helemaal klaar is voor gebruik.

terkepm

Unieke kans om geheel vrij te wonen! In de uitloper van het Mecsek gebergte ligt de kleine stad Komló. Hier is alles te vinden wat men van een stad mag.
Kisbattyán
€ 85.500

zs13

Unieke kans om geheel vrij te wonen!
In de uitloper van het Mecsek gebergte ligt de kleine stad Komló. Hier is alles te vinden wat men van een stad mag verwachten. Supermarkten , winkels, eet- en drinkgelegenheden, ziekenhuis, scholen, apotheek, dokter en ga zo maar door. De prachtige stad Pécs is binnen handbereik en binnen 15 minuten te bereiken.
Op een kleine 6 km ligt het piepkleine dorp Kisbattyán wat een onderdeel is van de stad Komló. Het unieke van dit dorp is toch wel het isolement, de vrijheid, ruimte en het panoramische uitzicht en niet te vergeten de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp telt ongeveer 100 inwoners en het eigenlijk maar 1 kleine straat en men waant zich echt in “the middle of nowhere” Desondanks gaat er dagelijks een bus van het dorp naar Komló. Ideaal dus! Rust en ruimte maar het moderne gemak om de hoek!
Op deze unieke plek ligt ook deze unieke, in 1995 gebouwde, ruime woning met een fantastisch panoramisch uitzicht. Het woonoppervlak van de woning is 82 m2 en kan makkelijk vergroot worden door de 1e verdieping erbij te betrekken. Op dit moment is de 1e verdieping niet in gebruik en verbouwd en er is ook geen vaste trap maar het trapgat is wel reeds gemaakt dus men kan met weinig middelen aan de slag.
Op de begane grond is er een hal, eetkamer, keuken, badkamer, separaat toilet, opslag, woonkamer en 2 slaapkamers. Vanuit de woonkamer kan men het ruime en overdekte terras van 20 m2 bereiken en genieten van het prachtige uitzicht. De 1e verdieping heeft een mooi balkon met een nog mooier uitzicht!
Het perceel van 3826 m2 is mooi vlak en praktisch van vorm. De oorspronkelijke boerderij met bijgebouwen staat nog steeds op het perceel en wacht op een nieuwe bestemming.
Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Zoekt u rust, ruimte, isolement, veel natuur en vrijheid en u wilt het gevoel van het wonen “the middle of nowhere” hebben, maar toch de stad binnen handbereik stop dan met zoeken want dan kan dit het object zijn!

terkepm

Mooie ruime villa! Onder de rook van Szigetvár ligt het middelgrote dorp Szentlászló. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt.
Szentlászló
€ 85.000

zs14

Mooie ruime villa!
Onder de rook van Szigetvár ligt het middelgrote dorp Szentlászló. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, buurtwinkel, dokter en een kroeg. De omgeving is heuvelachtig en Szentlászló is omgeven door veel kleine typisch Hongaarse dorpjes. Glooiende velden en bossen zijn kenmerkend. Er zijn veel wandel en fiets mogelijkheden en uiteraard is jagen en vissen ook mogelijk. De stad Szigetvár is met een kleine 15 minuten te bereiken en de prachtige winkelstad Pécs met een goede 45 minuten. Zelfs Kaposvár is goed en makkelijk in 20 minuten te bereiken. De infrastructuur/openbaar vervoer van en naar het dorp is goed.
Deze ruime, in de jaren 90 gebouwde villa is in een goede en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne gemak en comfort. De ligging is gewoon goed en de villa is gelegen in een goede straat met allemaal gelijksoortige woningen/villa’s. Het woonoppervlak is ongeveer 210 m2 welke zijn verdeeld over 3 verdiepingen.
Souterrain:
inpandige garage, stookruimte, opslag en en wasruimte.
Begane grond:
zeer ruime woonkamer met open keuken van maar liefst 60 m2, toilet, naast de woonkamer is er een slaapkamer en een badkamer, waardoor er op de begane grond in principe geleefd kan worden.
1e verdieping:
3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Er zijn ook diverse balkons met een mooi uitzicht.
Tevens is er een goed beloopbare zolder.
Op het net onderhouden en geheel omheinde perceel van 1110 m2 zijn diverse ruime terrassen aangelegd en een mooie ruime veranda ontbreekt uiteraard ook niet.
Gewoon een stijlvolle villa op een mooie locatie en in een natuurlijke setting en zeer centraal gelegen ten opzicht van diverse steden!
Electra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas en op hout. De gastank op het terrein is uw eigendom. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

terkepm

IN PRIJS VERLAAGD! Ruime (vakantie)villa’s te koop gelegen op een ruim opgezet bungalowpark, omgeven door uitgestrekte natuurgebieden! Villapark Várgesztes.
Várgesztes, Villapark
€ 56.900

zs15

Ruime (vakantie)villa’s te koop gelegen op een ruim opgezet bungalowpark, omgeven door uitgestrekte natuurgebieden! Villapark Várgesztes is omgeven door de bosrijke heuvels van de Vértes, ongeveer 60 km. ten westen van Boedapest, op een kwartiertje rijden vanaf autosnelweg M1 (Boedapest-Wenen). Het park is ruim 10 jaar geleden aangelegd naar West-Europese maatstaven en voorzien van vele voorzieningen: buiten- en binnenzwembad, tennisbanen, speeltuinen, bowlingbanen, restaurant enz. enz. Op dit park zijn thans drie zogenoemde ‘Komfort Villa’s’ te koop. Deze zijn zeer ruim, compleet ingericht en bieden comfortabel plaats aan 8 personen. Op de b.g. is een ruime garage, entree, ruime woon- en eetkamer met open keuken, terras, alsmede een slaapkamer, toilet en badkamer met douche; op de verdieping zijn nog 3 ruime slaapkamers, alsmede een badkamer met ligbad, douche en toilet; vanuit het ruime balkon heeft men vanuit alle villa’s een mooi uitzicht. De landhuizen zijn gelegen op een ruim eigen grondstuk en kunnen eventueel permanent bewoond worden. Ook is het mogelijk een aandeel in de exploitatiemaatschappij en voorzieningen te kopen, waarna het park de verhuur van de woning regelt.

terkepm

Voor meer informatie, voorwaarden en foto’s kunt u met ons contact opnemen!

zsmt

More information & business opportunities CN-EN-DE-FR-RU-IT-ES-HU

Business Development

Nemzetközi  üzleti  ajánlatok

欢迎光临  Intercontact  的新网站

Международный бизнесп редложения

Internazionale   attività commercial   offerte

Geschäftsinformationen und  aktuelle  angebote

Información  comercial  y propuestas  de  negocios

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

imn23

Intercontact Business Development

Follow us on:  

https://www.linkedin.com/company/h-mor-aut-h-z-kft-   https://www.xing.com/xbp/pages/intercontact-marketing-network-ltd            Twitter    webtalk      

network11imntumblr

network22

Business and Investment Opportunities

imntumblr

femhat

Manufacturer Companies & High Quality Products (20 Companies) – Herstellerfirmen und qualitativ hochwertige Produkte (20 Unternehmen)

imntumblr

network6

Intercontact Business Development since 1990

Intercontact is an international business network for manufacturers, exporters, importers, wholesalers and worldwide service providers.

Established in 1990, our company, Intercontact Marketing Network Ltd., is a  business organization, whose main aim is to help companies find appropriate business partners, manufacturers and explore investment opportunities.

Intercontact company website on Internet since 1997 work continuously.

We are in connection with several companies, Embassies and Commercial representations of numerous countries. These relations are based on mutual exchange of business information. So in cooperation with these organizations we are trying to help the foreign and domestic companies to find the best partners for their needs.

Our business relations are extended on 80 countries of Europe, Amerika, Africa, Asia, Australia, and we obtain a large number of information, business requirements from them, and we send them information regularly of our partners as well.

Our company is concerned in:

  • representing foreign companies with a full scale of administration
  • selling products, general trading
  • export-import consulting
  • manufacturing capacity binding-
  • contacting producers and sellers-
  • market-research, advertising, promoting work
  • obtaining, planning and manufacturing means
  • production, and managing all the things you need-
  • exploring business opportunities for investors.

These acitivities focus mainly on the following sectors: metal industry, woodworking, plastic and building industry, food-processing, the electronic sector and related trading and services.

planetearth

Thank you to all our visitors from these countries!

zaszlok

Collected Flags of Intercontact Website Visitors from 1997

Intercontact Business Development since 1990

Die Welt verändert sich ständig, wenn du nicht folgst, bleibst Du hinten.

Intercontact Geschäftsentwicklung seit 1990

Intercontact is an international business network for manufacturers, exporters, importers, wholesalers and worldwide service providers.

Established in 1990, our company, Intercontact Marketing Network Ltd., is a  business organization, whose main aim is to help companies find appropriate business partners, manufacturers and explore investment opportunities.

Intercontact company website on Internet since 1997 work continuously

Business relationships, projects, business proposals, investing, trade. Everything all together on these spot.

37079-imnglobal

 

Business relationships, projects, business proposals, investing, trade. 

Everything all together on these spot.

Intercontact is an international business network  for manufacturers, exporters, importers, wholesalers and worldwide service providers.
.

chinaharom

imntumblr

सोचो वैश्विक स्तर पर  * 放眼全球  * THINK GLOBAL * 思う グローバル *  فكر عالميا

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

https://intercontact.wordpress.com

75d5c-interenergy

dim4

innova

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

dim,

robotkek

gombt

FUTURE TECHNOLOGIES | THE FUTURE

2025 | coming soon the robot marketing and 3D Internet, hologram shops, robots, cyborgs, responsive tech and wacky self-moulding objects, etc. after the AI……

Intercontact  Business Opportunities – FOLLOW US ON WORDPRESS
IMN Business Development – Innovations & Future Technology

imntumblr

space4

Space traffic management | Funding & tender opportunities

imntumblr

hold

Space Robotics Technologies | EU – Horizon 2020

imntumblr

We love ❤️ Earth | We love ❤️ Mars | We love ❤️ Space 

mars,

planets,

We love Earth | We love Mars | We love Space 

gömb

planet5

Save the Planet Earth! Innovations & Future Technology

Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies

imntumblr

klima4

Climate Change and Global Warming

imntumblr

amas8

Save the Planet Earth!

Business Development –  Innovations & Future Technology

imntumblr

energyhusz

Business Opportunity | Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Biogas and Biofuels – Projects – Innovative Technologies
imntumblr

gombr

terkepshark.

The OCEARCH an collaborative, inclusive and open-sourced project to geared to helping scientists collect previously unattainable data on animal movements from deep in the world’s oceans.
Track sharks, whales, turtles, seals, dolphins, alligators

imntumblr

¡Muchas gracias a todos y respeto!

gombhat

cropped-c682a-ship6

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

THANK YOU FOR VIEWING!</h

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s